Fisa de post agent comercial

Trimis la data: 2014-07-06
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 9.78 / 10
Downloads: 0
Autor: Gabriel_A
Dimensiune: 17kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Agent comercial raspunde pentru corecta executare a contractelor si acordurilor incheiate cu clientii din portofoliu.
Agent comercial raspunde de intocmirea documentelor de livrare (facturi fiscale in conformitate cu acordurile incheiate cu clientii), incasari si plati cu numerar (chitante si dispozitii de plata/incasare), etc.
Agent comercial este subordonat , Directorului de vanzari,.
Agent comercial colaboreaza cu:
ceilalti angajati ai firmei; Serviciul financiar-contabil pentru confirmarea evidentei incasarilor de la clientii din portofoliu.
Agent comercial este supraordonat fata de personalul cu atributii in livrarea marfurilor (soferi, manipulanti).

Agent comercial reprezinta organizatia in fata clientilor si a potentialilor clienti pentru remiterea ofertei de marfuri, consultanta tehnica si comerciala, negocierea, incheierea si executarea contractelor si acordurilor comerciale, conform delegatiei primite din partea Directorului de vanzari.

5. SCHITA POSTULUI
Agent comercial desfasoara urmatoarele activitati:
Identifica si contacteaza potentiali clienti in vederea remiterii ofertei, negocierii, incheierii si executarii contractelor comerciale;
Intocmeste oferte de marfuri; Acorda asistenta d.p.d.v. tehnic si comercial clientilor si potentialilor clienti; Negociaza, incheie si asigura executarea contractelor si acordurilor comerciale;

Tine evidenta contabila primara si intretine relatiile cu clientii din portofoliu;
In limita timpului disponibil si in conformitate cu dispozitiileia� primite participa la indeplinirea atributiilor generale privind vanzarea marfurilor.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.