Fisa de post agent turism extern

Trimis la data: 2014-03-19 Materia: Diverse Nivel: Facultate Pagini: 4 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Tatiana_A Dimensiune: 20kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Subordonare: Directorului de departament
Supervizare: Supervizeaza activitatea ghizilor si a agentilor de rezervari pentru turismul extern Relatii functionale: cu angajatii departamentelor financiar-contabil, marketing, administrativ, servicii.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura aplicarea corecta si coerenta a strategiilor de dezvoltare a programelor operationale privind serviciile de turism extern.

Sarcini si indatoriri specifice:
consolidarea unor relatii agreabile si stabile cu clientii si cu reprezentantii hotelurilor, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a tuturor problemelor ocazionale.
prospectarea pietei de profil in vederea optimizarii continue a serviciilor, avand ca scop final realizarea de profituri.
Responsabilitati ale postului: raspunde pentru desfasurarea si finalizarea cu succes a contractelor turistice externe angajate.

raspunde pentru calitatea negocierii contractelor / actelor aditionale cu clientii si cu reprezentantii hotelurilor sau pensiunilor, asumandu-si responsabilitatea pentru propunerile de noi unitati de cazare, dupa ce a verificat pozitia in piata si standardele serviciilor oferite de catre acestea.Autoritatea postului: asigura prin mijloace specifice aplicarea corecta si coerenta a strategiilor de dezvoltare a programelor operationale privind serviciile de turism extern.
Specificatiile postului:

studii universitare de specialitate si calificari in turism;
experienta de minim 1 an in cadrul unei agentii, pe post de agent turism extern; cunoasterea pietei externe de produse turistice si a particularitatilor ei; cunoasterea avansata a limbilor engleza, franceza si/sau germana, exprimare fluenta; abilitati foarte bune de comunicare si negociere; capacitati excelente de exprimare (in vederea sustinerii de prezentari);abilitati organizatorice, dinamism, seriozitate, initiativa;

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.