Fisa de post sef sala

Trimis la data: 2014-07-10
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 9.87 / 10
Downloads: 0
Autor: Tatiana_D
Dimensiune: 19kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Locul desfasurarii muncii: sediul restaurantului " .."
Departament: Servicii
Subordonare: Directorului de restaurant
Supervizare: Supervizeaza activitatea angajatilor departamentului Servicii (4 ospatari, 1 barman, 2 picoli, 1 ingrijitor).
Relatii functionale: cu reprezentantii departamentelor financiar-contabil, marketing, aprovizionare/achizitii.
Relatii functionale: cu reprezentantii departamentelor financiar-contabil, marketing, aprovizionare/achizitii.
Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura oferirea de servicii eficiente si profesioniste in cadrul unitatii.
Activitati principale: Supravegherea salii de mese din punctul de vedere al aspectului, facilitatilor, curateniei si igienei;
Supravegherea si coordonarea activitatii ospatarilor, barmanilor si picolilor;

Mentinerea unor relatii bune de munca intre colegii din toate departamentele unitatii; Programarea si organizarea evenimentelor festive;Solutionarea eficienta a tuturor solicitarilor si/sau reclamatiilor clientilor.Sarcini si indatoriri specifice:
Planificarea si organizarea activitatii restaurantului astfel incat sa fie posibile atragerea de noi clienti fideli si pastrarea celor existenti.Responsabilitati ale postului:Raspunde pentru calitatea serviciilor oferite in restaurant.

Raspunde pentru calitatea activitatii personalului aflat in subordine.
Raspunde de solutionarea prompta a solicitarilor si/sau reclamat iilor clientilor.Autoritatea postului: Este autorizat sa coordoneze si sa raspunda pentru activitatea ospatarilor, barmanilor, picolilor si ingrijitorilor.Specificatiile postului: studii de calificare in domeniu; experienta de minim 1an in functia de sef de sala; cunoasterea pietei de produse alimentare si a particularitatilor acesteia; abilitati foarte bune de comunicare si negociere, prezenta pozitiva si agreabila, calitati manageriale;
abilitati organizatorice, initiativa, seriozitate.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.