Fisa de post supervizor lucrari electrice

Trimis la data: 2014-06-26
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 9.61 / 10
Downloads: 0
Autor: AndreeaMaria_B
Dimensiune: 18kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Denumire post: Supervizor lucr ari electrice (cod ref. SLE)
Locul desfasurarii muncii: conform dispozitiilor angajatorului
Departament: Lucrari electrice
Subordonare: Directorului departamentului Lucrari electrice
Supervizare: Supervizeaza activitatea angajatilor subordonati (electricieni, mesteri)
Relatii functionale: cu angajatii departamentului administrativ/achizitii. Scopul postului: titularul postului are rolul de a asigura evaluarea competenta a echipamentelor electrice care urmeaza sa fie montate.Activitati principale: Coordoneaza si planifica activitatile de evaluare a echipamentelor existente
Supervizeaza montarea/instalarea echipamentelor electrice incredintate subcontractantilorSarcini si indatoriri specifice:

Conduce lucrarile electrotehnice pentru proiectele industriale
Responsabilitati ale postului: Raspunde pentru functionarea optima a instalatiilor si echipamentelor electrice Raspunde pentru incheierea la timp si in conditii foarte bune a lucrarilor contractateAutoritatea postului: Este autorizat sa efectueze evaluarea riguroasa a echipamentelor electrice care urmeaza sa fie montate.
Specificatiile postului:

Experienta profesionala in montaj sub-statii de inalta, medie si joasa tensiune, montaj tablouri electrice de joasa tensiune, echipamente electrice de automatizare Cunoasterea variatoarelor de frecventa a automatelor programabile (PLC) si a lucrarilor de automatizari conexe
Studii: superioare tehnice de specialitate
Limbi straine (nivel) : engleza foarte bine
Cunostinte PC : Windows, OfficeDeplasari Frecventa: foarte des
Conditii asigurate: diurna, cazare, transport
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.