Fisa individuala a postului - director

Trimis la data: 2014-07-08
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 7
Nota: 9.89 / 10
Downloads: 0
Autor: Violeta_S
Dimensiune: 22kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
II. Unitatea de invatamant
In temeiul Legii ___________________, al contractului individual de munca inregistrat sub nr._________ in registrul de evidenta a contractelor individuale de munca, se incheie astazi______________ urmatoarea Fisa a postului:Postul imediat superior:
Subordonari:
Are in subordine: personalul didactic, didactic auxiliar si nedidactic
Este inlocuit de: un membru al CA.
Exercita conducerea executiva a unitatii de invatamant, in conformitate cu atributiile conferite de lege, cu hotararile Consiliului de administratie al unitatii de invatamant, precum si cu alte reglementari legale.(2) Reprezinta unitatea de invatamant in relatiile cu terte persoane fizice si juridice, in limitele competentelor prevazute de lege.(3) Manifesta loialitate fata de unitatea de invatamant, credibilitate si responsabilitate in deciziile sale, incredere in capacitatile angajatilor.

(4) Incurajeaza si sustine colegii, in vederea motivarii pentru formare continua si pentru crearea in unitate a unui climat optim desfasurarii procesului de invatamant.(5) Coordoneaza direct compartimentul financiar-contabil prin care se realizeaza evidenta contabila sintetica si analitica, precum si executia bugetara.
(6) Are drept de indrumare si control asupra activitatii intregului personal salariat al unitatii de invatamant; colaboreaza cu personalul cabinetului medical.

(7) Aproba vizitarea unitatii de invatamant si asistenta la orele de curs sau la activitati scolare/ extrascolare, efectuate de catre persoane din afara unitatii de invatamant, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Fac exceptie de la aceasta prevedere reprezentantii institutiilor cu drept de control asupra unitatilor de invatamant.
(8) Beneficiaza de indemnizatie de conducere, conform reglementarilor legale in vigoare.

(9) Norma didactica de predare a directorului si/sau degrevarea de ore a acestuia se stabilesc, in baza normelor metodologice aprobate de Ministerul Educatiei si Cercetarii.
(10) Perioada concediului anual de odihna al directorului se aproba de catre inspectorul scolar general.
(11) Este presedintele consiliului profesoral si al consiliului de administratie, in fata carora prezinta rapoarte semestriale si anuale.
(12) Raspunde de asigurarea calitatii in scoala.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.