Fisa obiectivului ce se trimite la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta

Trimis la data: 2010-03-30
Materia: Diverse
Nivel: Facultate
Pagini: 7
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Cezar_D
Dimensiune: 24kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Fisa obiectivului - este un act de autoritate privind apararea impotriva incendiilor, modul de organizare, pregatire si desfasurare a activitatii de prevenire a situatiilor de urgenta, emise de administratorul institutiei.

Referate similare:

Domeniul de activitate
Societatea este situata pe platforma industriala a S.C.MEDIMPACT S.A.Societatea are profilul de activitate: fabricarea incaltamintei, cod CAEN 1520.Forma de propietate: privata, actionar unic: ALPINA d.d. Slovenia.In unitate isi desfasoara activitatea un numar de 265 angajati, in doua schimburi a cate 8 ore pe zi, 5zile pe saptamana.

Dotari
Societatea dispune de un spatiu de productie, (Parter + 2 etaje) in suprafata de 4.744 mp, doua magazii ( de materii prime si produse finite) cu suprafata de 2.527 mp, birouri cu suprafata de 110 mp si grupuri sociale.Societatea are in dotare utilaje specifice industriei de confectii incaltaminte.

Utilitati
Societatea are asigurate urmatoarele utilitati:Energie electrica, contract furnizare cu Electrica Transilvania Sud S.A. nr. 22 din 01.04.2006 cu puterea max. de 250 Kw si 31 MWh mediu pe luna.Gaze naturale pentru incalzire, contr.furnizare E-ON Gaz Romania, nr. 8 / 6417 din 11.06.2006.

Sectiile de productie sunt incalzite cu un numar de 6 aeroterme pe gaz cu o putere instalata de 510Kw, magazia este incalzita cu o centrala termica Vismman de 66 Kw, birourile sunt incalzite cu sobe tip convector cu o putere totala de 26 Kw. Consumul mediu lunar de gaze este de 4.000 mc.Apa si canal menajer in sistem pausal cu S.C MEDIMPACT S.A., cu un volum de 2 mc pe angajat lunar.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.