Fisa postului coafeza

Trimis la data: 2010-04-01
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Anca_T
Dimensiune: 18kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
1.POSTUL -coafeza
2.COMPARTIMENTUL-coafor
3.CERINTE - STUDII - a. calificare de specialitate
- b. alte cerinte specifice -cursuri de perfectionare pe profil
4. RELATII- a. ierarhice - este subordonat directorului, patronului
b. functionale - cu colegele din centrul de infrumusetare
c. de reprezentare

Referate similare:

5. ATRIBUTII, LUCRARI, SARCINI
a. sarcini generale conforme cu Regulamentul de ordine interioara al centrului.
b. sarcini speciale
Primeste clientii care intra in firma (indiferent de adresabilitate) si ajuta la acomodarea acestora.
Informeaza clientii asupra programului de functionare, a altor prestatii din centru, indiferent daca tin sau nu de compartimentul coafor.

Efectueaza la cel mai inalt standard profesional activitati specifice calificarii: tuns, vopsit, spalatul parului, coafat, bigudat, permanent, etc.Supravegheaza in permanenta clientii, preocupandu-se de buna lor deservire si informare profesionala corecta.Asigura integral toate tehnicile de lucru necesare clientului.Raspunde cu promptitudine la toate solicitarile clientului.Raspunde de asigurarea unui climat de destindere si armonie.

Asigura si raspunde de ordinea si curatenia la locul de munca si de aplicarea tuturor masurilor de igiena.Asigura si raspunde de pastrarea si folosirea corecta a dotarilor din inventarul preluat in folosinta: aparatura, mobilier, ucenice, consumabile (vopsele, oxidanti, pudre, prosoape, folii, foarfece, piepteni, perii, placi, foenuri, mantile de tuns, masini de tuns, etc...).Respecta normele de securitate a muncii si PSI.

Utilizeaza si pastreaza in bune conditii echipamentele din dotare si asigura colectarea corecta a resturilor si deseurilor.Poarta echipamentul de protectie prevazut de ROI, care va fi schimbat ori de cate ori este nevoie, pentru pastrarea igienei si aspectului estetic personal.Respecta secretul profesional si codul de etica profesionala.Se ocupa de actualizarea cunostintelor profesionale, prin studiu individual sau alte forme de educatie continua si conform cerintelor postului.Indeplineste si alte sarcini trasate de sefii ierarhici.La locul de munca ia masurile necesare de prevenire si stingere a incendiilor precum si de economisire a energiei electrice.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.