Fisa postului director vanzari

Trimis la data: 2014-07-04
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 8
Nota: 9.81 / 10
Downloads: 0
Autor: Ramona_T
Dimensiune: 23kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Atributii, sarcini si responsabilitati in general:
- respecta cerintele procedurilor si standardelor referitoare la calitate si siguranta alimentara conform SREN ISO 9001/2001 si DS 3027/2002 ; - participa la elaborarea studiului HACCP, implementarea si mentinerea sistemului sigurantei alimentare DS 3027/2002 ; - cerceteaza piata pentru produsele fabricate de societate, evaluand cererea potentiala si evolutia acesteia in viitor, modalitatile de vanzare, de reclama si de prezentare a produselor, pe segmente de piata, concurenta pe piata si preturile practicate de concurenta.
- pe baza acestei cercetari, stabileste locul pe piata al produselor societatii, pe tipuri de cerere si zone geografice, modalitatile de reclama, politica de vanzari si de preturi, facand propuneri catre conducere privind strategia si politica de desfacere.
- asigura reclama produselor prin metode eficiente, actualizate la metodele noi de publicitate si la conditiile impuse de economia concurentiala.

organizeaza participarea la targuri si expozitii a produselor societatii, in scopuri de publicitate a acestora si pentru incheierea de contracte sau comenzi privind desfacerea lor, precum si pentru cunoasterea concurentei.- stabileste strategia de lansare pe piata a - tine legatura cu clientii, studiind cerintele acestora, propunand acordarea de facilitati in scopul promovarii desfacerilor, dar si asigurandu-se de obtinerea de garantii in privinta recuperarii contravalorii produselor vandute.

- elaboreaza calcule si studii de prognoza in domeniul vanzarii produselor.- stabileste, in colaborare cu celelalte compartimente functionale, preturile de vanzare si le supune spre aprobare conducerii societatii. Tine legatura cu serviciul "Financiar-contabilitate" privind corelarea preturilor cu cheltuielile de productie si prezinta conducerii propuneri pentru modificarea acestora in raport cu preturile practicate pe piata de catre concurenta, cu nivelul cheltuielilor efectuate pentru realizarea produselor si tinand cont de politica de preturi stabilita de societate.

Pentru aceasta urmareste in permanenta evolutia preturilor practicate de concurenta.- impreuna cu serviciul "Financiar-contabilitate" analizeaza cotele de adaos comercial practicate in relatia cu tertii beneficiari si, in functie de nivelurile de vanzare si de cheltuielile facute cu piata de desfacere prin acestia, face propuneri de impulsionare a vanzarilor prin aceste magazine in conditii de eficienta si rentabilitate ;
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.