Fisa postului ofiter specialist

Trimis la data: 2014-07-09
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 5
Nota: 9.76 / 10
Downloads: 0
Autor: Tiberiu_P
Dimensiune: 21kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
b- functionale: conlucreaza cu celelalte cadre din sectie, cu cadrele sectiei Siguranta la Foc si cu specialistii din C.S.Ex.S.- p.s.i.
c- de control: indruma si controleaza marile unitati si unitatile teritoriale de pompieri pe linia organizarii, desfasurarii si finalizarii activitatii de aparare impotriva incendiilor in zona de competenta. Aceste relatii nu dau dreptul celor care controleaza de a impune solutii, cu exceptia cazului cand au fost investite cu aceasta autoritate.
Analizeaza continutul regulilor si masurilor de prevenire a incendiilor cuprinse in proiectele de norme, normative, standarde si alte prescriptii tehnice pentru activitati cu caracter de noutate in Romania, elaborate de alte organe si institutii si face propuneri si observatii privind structura si continutul acestora in vederea emiterii avizelor legale;

- Participa la actiunile de control si evaluare a modului de indeplinire a sarcinilor si obligatiilor, legale ce revin marilor unitati si unitatilor teritoriale de pompieri militari si unor agenti economici cu caracter de unicat si importanta deosebita;
-Participa la ordin, la cercetarea incendiilor mai deosebite produse la agenti economici, institutii si localitati si face propuneri de valorificare a concluziilor desprinse pentru inbunatatirea activitatii de aparare impotriva incendiilor.
B. Specificarea cerintelor postului

1. Categoria de personal ce poate ocupa postul: ofiter
2. Gradul militar necesar ocupantului: minim maior
3. Pregatire: studii superioare cu diploma de licenta, tehnice, juridice sau militare
4. Experienta: cel putin 3 ani in Corpul Pompierilor Militari din care 1 an in Inspectia de Prevenire a Incendiilor
Atitudini/comportament: capacitate de lucru in echipa, solicitudine, initiativa, flexibilitate si adaptare la conjuctura;

C. Conditii specifice de munca
1. Locul de munca: birou la sediul Inspectoratului General al Corpului Pompierilor Militari;
2. Programul de lucru: luni-vineri intre orele 8-16, 24/24 la executarea serviciului de zi si servicii operative;
3. Deplasari periodice: maxim 5 zile lunar la controale tematice, de fond sau inspectii la unitatile teritoriale, agenti economici si institutii.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.