Fisa postului pilot sef

Trimis la data: 2014-07-10
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 4
Nota: 9.75 / 10
Downloads: 0
Autor: Roxana_R
Dimensiune: 19kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Este responsabil de siguranta si eficienta operatiunilor Jetran Air, in ceea ce priveste functiile echipajului de zbor.
Supervizeaza operatiunile de zbor ale tuturor flotelor, investigheaza deficientele si iregularitatile cauzate de un echipaj de zbor in timpul operatiunilor si ia masurile necesare pentru a imbunatati siguranta si eficienta flotei.
Supervizeaza operatiunile de zbor ale tuturor flotelor, investigheaza deficientele si iregularitatile cauzate de un echipaj de zbor in timpul operatiunilor si ia masurile necesare pentru a imbunatati siguranta si eficienta flotei. Evalueaza toate tipurile de rapoarte trimise de echipajul de zbor si ia masurile necesare. Coopereaza indeaproape cu Directorul de Zbor si cu toate departamentele cu atributii in standardizarea si optimizarea procedurilor.

Stabileste procedurile si regulile specifice flotei (in cooperare cu Departamentul Operatiuni Sol atunci cand este necesar).
Colaboreaza cu Departamentul de Flight Training in stabilirea si elaborarea cerintelor de training. Conduce inspectii de zbor pentru a verifica standardele de dezvoltare si profesionalism ale personalului si recomanda traininguri aditionale atunci cand este necesar.
Face schimb de informatii si experienta cu celelalte departamente.

Discuta problemele referitoare la intretinerea flotei cu Departamentul Tehnic si Departamentul de Siguranta a Zborului in vederea asigurarii navigabilitatii aeronavelor flotei.Stabileste intruniri formale si informale cu scopul imbunatatirii coordonarii, cooperarii si comunicarii intre membrii departamentului de zbor si celelalte departamente Jetran Air, dupa cum considera necesar. Asista Directorul de Zbor in determinarea posibilitatilor de utilizare a noi aerodromuri si arii/rute de zbor, conform planificarii.

Defineste cerintele postului pentru membrii echipajului de zbor; accepta cererile de angajare, conduce interviurile si face recomandari de acceptare sau respingere a unei aplicatii pentru un anumit post catre Directorul de Zbor.
Pregateste, publica, revizuieste si actualizeaza Manualul Operational. Se asigura ca toti membrii Departamentului Zbor opereaza in conformitate cu procedurile si principiile publicate in O.M.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.