Fisa postului secretar executiv PNTCD

Trimis la data: 2014-06-28
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 4
Nota: 9.91 / 10
Downloads: 0
Autor: Raluca_T
Dimensiune: 15kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
1. Secretarul Executiv se afla in subordinea Secretarului General al PNTCD, fiind subordonat direct Secretarului General Adjunct, cu atributii executive. Monitorizeaza activitatile organizatiilor judetene asigurand legatura si comunicarea intre coordonator si Organizatia Judeteana. Monitorizarea activitatii politice. Secretarul Executiv inregistreaza intr-o baza de date / dosar activitatile intreprinse de Organizatia Judeteana / Sector cum ar fi:
2. Secretarul Executiv se implica activ in toate actiunile care sunt organizate de partid in zona de actiune.
3. Secretarul Executiv participa in teritoriu la diferitele evenimente la care este desemnat de catre Secretariatul General.
4. Sprijina organizatiile locale ale PNTCD din raza sa de actiune pe timpul Campaniei Electorale cu tot ceea ce hotaraste conducerea PNTCD sa ii ajute.Face propuneri catre Secretariatul General cu privire la organizatiile PNTCD din regiunea in care actioneaza.

6. Prezinta la cererea Secretarului General rapoarte periodice cu privire la activitatea sa.
7. Unul dintre Secretarii Executivi ai PNTCD va raspunde de materialele promotionale ale partidului (steaguri, bannere, afise, pliante, etc) pe care le va depozita intr-un loc special amenajat si de care va raspunde si le va pune la dispozitia conducerii PNTCD ori de cate ori va fi nevoie.

8. Secretarul Executiv va monitoriza situatia activiatii organizatorice ale filialelor,
- intocmirea si tinerea unei evidente / baza de date privind membrii conducerii organizatiilor judetene si locale (comitetul judetean), intocmirea si tinerea unei evidente privind membrii organizatiei si situatia cotizatiilor acestora,
9. Secretarul Executiv va tine evidenta materialelor transmise de catre conducerea nationala in organizatiile judetene din regiunea in care actioneaza, aceste materiale vor fi:

10. La organizarea de evenimente la nivel national intre Secretar Executiv in acea echipa de organizare si asigurare a derularii evenimentelor, impreuna cu supleantul BNC coordonator regional si ceilalti membrii ai conduceri nationale implicati.
11. Secretarul Executiv va duce la indeplinire lucrarile date de catre Secretariatul General al PNTCD
12. Prezinta la cererea Secretarului General rapoarte periodice cu privire la activitatea sa.

13. Indeplineste orice alte sarcini cu alt specific, primite de la secretariatul general (de ordin administrativ, gestiune, sistem informatic al partidului, contracte, etc.)
14. Resurse umane:
- intocmeste si actualizeaza o fisa cu privire la specialistii din respectiva organizatie;
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.