Fisa postului sef departament training

Trimis la data: 2014-03-13
Materia: Diverse
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 9.84 / 10
Downloads: 0
Autor: Horia_I
Dimensiune: 18kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
1 Dezvolta si recomanda politici de operare in siguranta, proceduri si tehnici pentru toate flotele, maximizand standardizarea tipurilor de aeronave, compatibila cu caracteristicile individuale ale flotei.
5.2 Pregateste, publica, revizuieste si actualizeaza Manualul de Training si monitorizeaza permanent ca toti membrii echipajului de zbor sa urmeze, sa aplice si sa mentina standardele si procedurile prevazute in Manual.
3 Este responsabil pentru training-ul, dezvoltarea si evaluarea tuturor membrilor echipajelor de zbor si face propuneri Directorului de Zbor pe teme legate de training.
5.4 Directioneaza participarea la reuniunile din domeniu legate de training, proceduri de zbor si dezvoltare. Monitorizeaza si evalueaza pregatirea tuturor pilotilor si se asigura ca programele de training s-au desfasurat in conformitate cu standardele si politicile companiei.

5.5 Stabileste, mentine si conduce programele de training astfel incat sa permita personalului subordonat sa-si desfasoare activitatea cu profesionalism si in conditii de siguranta.
5.6 Identifica si ia masuri in probleme si situatii in care sunt necesare schimbari pentru a asigura standardizarea programelor de training si control, imbunatatirea eficientei si reducerea costurilor, in coordonare cu Pilotul Sef si sefii departamentelor.
5.7 Coordoneaza dezvoltarea si administrarea activitatilor de training cu comandantii aeronavelor, pentru a asigura dezvoltarea abilitatilor necesare pilotilor de linie.

5.8 Participa la pregatirea si planificarea trainingurilor in zbor si la simulator impreuna cu instructorii desemnati, obtine rezultatele performantelor, realizeaza procesul de certificare a echipajului de zbor si pastreaza inregistrari in dosarele de personal. Pregateste, verifica, certifica sau, dupa caz, recertifica piloti pentru IOE(Initial Operating Experience), PC (Proficiency Check), verificari en-route si training de simulator.

5.9 Monitorizeaza regulat evaluarile de linie si de simulator pentru standardizarea pilotilor de linie, instructorilor si examinatorilor.
5.10 Participa la dezvoltarea politicilor de training, a curriculei si a standardelor pentru piloti, instructori si examinatori.
5.11 Asista Pilotul Sef la angajarea personalului si selectia instructorilor.
5.12 Ia parte la audierea echipajului de zbor, cand este solicitat.
5.13 Investigheaza problemele operationale, identifica cauzele si pregateste recomandari si/sau implementeaza solutii.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.