Fisa postului supraveghetor jocuri

Trimis la data: 2014-07-01 Materia: Administratie Nivel: Facultate Pagini: 8 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Daniela_R Dimensiune: 23kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Deservirea eficienta si calitativa a clientilor salii de jocuri in baza efectuarii operatiunilor de supraveghere.
1. Generalitati:
Angajarea si eliberarea din functie : Supraveghetorul este angajat si eliberat din functie prin ordinul Directorului de Resurse Umane in baza deciziei Managerului salii de jocuri sau dupa prezentarea demisiei.
Subordonare : Supraveghetorul este subordonat Managerului salii de jocuri, in lipsa acestuia Administratorului salii de jocuri.

Deprinderi de munca: Comunicativitate, cunoasterea cerintelor si standardelor companiei, cunoasterea constructiei aparatelor de joc, cunoasterea jocurilor, mizelor, posibilitatile de castig, cunoasterea introducerii de credit din cheia speciala, modalitatile de aplanare a posibilelor conflicte, etc...Operatorul trebuie sa cunoasca: Standardele si brand-ul companiei. Adoptarea atitunii corespunzatoare in relatiile cu clientii, superiorii si colegii.

Aparatele de joc (constructie, joc, denominare, mize, posibilitatile de castig). Efectuarea rapida si corecta a platilor si introducerea corecta si rapida a creditelor. Completarea corecta si rapida a slipurilor (data/ ora/ nr.aparat/ credite/ denominare/ suma bani).
- Deservirea eficienta si rapida a clientilor cu bauturile din stocul de protocol al salii de joc.
- Mentinerea si crearea unei atmosfere de ordine, simetrie si curatenie in sala de joc.

- Prezentarea promotiilor si loteriilor publicitare din momentul intrarii clientului in incinta salii de joc.
- Folosirea unuei atitudini cat mai pozitive pentru a-i face pe clientii salii de joc sa vina, sa frecventeze, sa revina si sa aprecieze pozitiv service-ul si brand-ul companiei.
- Locul companiei si a brand-ului pe piata salilor de jocuri.
- Regulamentul de ordine interioara si procedurile aplicate in sala de jocuri a companiei.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.