Fisa postului supraveghetor jocuri

Trimis la data: 2014-07-01
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 8
Nota: 9.81 / 10
Downloads: 1
Autor: Daniela_R
Dimensiune: 23kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Deservirea eficienta si calitativa a clientilor salii de jocuri in baza efectuarii operatiunilor de supraveghere.
1. Generalitati:
Angajarea si eliberarea din functie : Supraveghetorul este angajat si eliberat din functie prin ordinul Directorului de Resurse Umane in baza deciziei Managerului salii de jocuri sau dupa prezentarea demisiei.
Subordonare : Supraveghetorul este subordonat Managerului salii de jocuri, in lipsa acestuia Administratorului salii de jocuri.
Deprinderi de munca: Comunicativitate, cunoasterea cerintelor si standardelor companiei, cunoasterea constructiei aparatelor de joc, cunoasterea jocurilor, mizelor, posibilitatile de castig, cunoasterea introducerii de credit din cheia speciala, modalitatile de aplanare a posibilelor conflicte, etc...Operatorul trebuie sa cunoasca: Standardele si brand-ul companiei. Adoptarea atitunii corespunzatoare in relatiile cu clientii, superiorii si colegii.

Aparatele de joc (constructie, joc, denominare, mize, posibilitatile de castig). Efectuarea rapida si corecta a platilor si introducerea corecta si rapida a creditelor. Completarea corecta si rapida a slipurilor (data/ ora/ nr.aparat/ credite/ denominare/ suma bani).
- Deservirea eficienta si rapida a clientilor cu bauturile din stocul de protocol al salii de joc.
- Mentinerea si crearea unei atmosfere de ordine, simetrie si curatenie in sala de joc.

- Prezentarea promotiilor si loteriilor publicitare din momentul intrarii clientului in incinta salii de joc.
- Folosirea unuei atitudini cat mai pozitive pentru a-i face pe clientii salii de joc sa vina, sa frecventeze, sa revina si sa aprecieze pozitiv service-ul si brand-ul companiei.
- Locul companiei si a brand-ului pe piata salilor de jocuri.
- Regulamentul de ordine interioara si procedurile aplicate in sala de jocuri a companiei.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.