Fortran - tema1

Trimis la data: 2003-03-18
Materia: Informatica
Nivel: Liceu
Pagini: 21
Nota: 9.11 / 10
Downloads: 1344
Autor: Atara Ionut
Dimensiune: 23kb
Voturi: 76
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Certificarea Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) pentru Windows 2000. Este prima certificare pentru profesionistii din industria calculatoarelor.Acoperind tehnologiile de baza in jurul carora va fi construit viitorul Microsoft,noua certificare MCSE este un atu foarte important pentru promovarea profesionala.
Aceasta lucrare a fost creata,in cooperare cu Corporatia Microsoft,pentru a va oferi aptitudinile si cunostintele absolut necesare pentru pregatirea in vederea cerintelor noului program de certificare MCSE pentru Windows 2000.Veti gasi informatii necesare pentru a intelegerea aprofundata a instrumentelor si conceptelor referitoare la retele in Windows 2000, pentru a va pregati pentru examenul #70-216:Implementarea si administrarea unei infrastructuride retea Microsoft Windows 2000,precum si pentru a progresa catre certificarea MCSE.

De ce este nevoie de certificarea in Windows 2000 ?
Pe masura ce industria retelelor de calculatoare creste atat ca dimensiuni cat si in complexitate,nevoia unor aptitudini dovedite este si ea in crestere.Companiile se bazeaza pe certificari pentru a verifica capacitatea angajatilor potentiali.

Fie ca saunteti incepatori sau avansati in industraia calculatoarelor, cunostintele aptitudinile si dovezile sunt celemai pretioase investitii. Microsoft a creat programul Microsoft Certified Professional (MCP) pentru a va oferi atetstatele care verifica abilitatea de a lucra cu produsele Microsoft,intr-un mod eficient si profesionist.Atestatul MP pentru profesionistii care lucreaza cu retele Microsoft Windows 2000 este noua certificare MCSE.

In viitori cativa ani,companii din intreaga lumevor folosii milionae de copii ale sistemului Windows 2000 ca sistem de operare central pentru retelele lor.Acest lucru va genera o nevoie imensa de consultanti si personal calificat pentru a proiecta,dezvolta si administra retele Windows 2000.

Windows 2000 este un produs complex care necesita aptitudini profesionale din partea administratorilor sai.Im timp ce Windows NT 4 are aproximativ 12 milioane de linii de cod,Windows 2000 are peste 35 milioane linii de cod.O mare parte din acest cod este necesar pentru a trata amplele functii ofereite de Windows 2000.

Windows 2000 consta de fapt,in cateva versiuni diferite.

Windows 2000 Professional: Editia client a Windows 2000,care este compatibila cu Windows NT 4 Workstation , insa include si cele mai bune caracteristici ale Windows 98,precum si multe alte caracteristici noi.
Windows 2000 Server/Windows 2000 Advanced Server :O editie server a Windows 2000 pentru firme mici si mijlocii.Advanced Server functioneaza cu mai multa memorie si procesoare decat editia server.
Intoroducere * xix

Windows 2000 Datacenter Server ; O editie Server a Windows 2000 pentru firme mari,foarte mari si companii de calculatoare.Datacenter Server functioneaza cu cele mai mari resurse de memorie si procesoare,dintre toate cele 3 versiuni.

Cu un sistem de operare asa de scump ,companiile trebuie sa se asigure ca angajeaza persoana potrivita pentru acest post.MCSE este proiectat astfel incat sa dovedeasca acest lucru.

NOTA
In campania de promovare a sistemului Windows 2000 Microsoft a anuntat ca atestatii MCSE care au trecut examenele Windows NT 4 trebuie sa-si actualizeze certificatele la Windows 2000 pana la 31 decembrie 2001 , pentru a ramane certificati.Seria de manuale de studii MCSE de la Sybex acopera intreaga gama de examene necesare pentru obtinerea sau actualizarea certificarilor.Pentru informatii suplimentare,vezi
sectiunea ‘Cerinte pentru examen”din aceasta introducere.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.