Fundamentarea si realizarea veniturilor bugetare la persoanele juridice

Trimis la data: 2014-02-28
Materia: Finante-Banci
Nivel: Facultate
Pagini: 74
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: elenasabina23
Dimensiune: 94kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
S.C MAKLER PLUS SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata, fiind o persoana juridica romana care isi desfasoara activitatea potrivit legislatiei Romaniei. Societatea a fost infiintata in anul 2006 de catre Domnul Sacara Gili, fiind o societate cu capital integral privat si cu asociat unic si avand sediul in Iasi, b-dul Independentei, nr.21.

Referate similare:

Relatiile societatii cu beneficiarii: societatea determina si implementeaza modalitati eficace pentru comunicarea cu clientii in legatura cu: informatiile despre produs, tratarea cererilor de oferta, a contractelor sau comenzilor, inclusiv amendamentele la acestea; feed-back-ul de la client, inclusiv reclamatiile acestuia. Plata clientilor (persoane fizice) se face, de obicei, prin virament si, uneori, in numerar (pentru sumele mai mici).

Relatiile societatii cu banca: societatea a deschis cont la BRD- GROUPE SOCIETE GENERAL Iasi. La banca se fac platile pentru Bugetul de stat (impozit pe salarii, impozit pe profit, TVA, alte obligatii), pentru Bugetul local (impozitul pe cladiri, taxe auto, alte obligatii) si platile catre furnizorii de materiale.

Relatiile societatii cu organele fiscale: S.C. MAKLER PLUS S.R.L. depune lunar:La Administratia Financiara: declaratia de impunere privind impozitul pe profit, declaratia privind impozitul pe dividende, fisa fiscala pentru impozitul pe salarii, declaratia 300 (Decont de TVA - se depune lunar in cazul in care societatea a avut cifra de afaceri, in anul precedent, mai mare de 100 000 Euro; se depune trimestrial atunci cand societatea a avut cifra de afaceri, in anul precedent, mai mica de 100 000 Euro), declaratia privind contributia la Fondul pentru Asigurarile Sociale de Sanatate, declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre Bugetul Asigurarilor Sociale.

La D.G.F.P.L.: declaratiile de impunere privind impozitul pe cladiri si taxe auto.La Casa Judeteana de Pensii: declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre Bugetul Asigurarilor Sociale.La Casa Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca: declaratia privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre Bugetul Asigurarilor Sociale.

Alte declaratii se depun in primele 30 de zile ale anului si dupa calcularea impozitelor si taxelor; plata lor se face trimestrial.Relatiile societatii cu Trezoreria Finantelor Publice: prin trezorerie se platesc si impozitele la Bugetul de stat; se deconteaza toate lucrarile facute din banii publici.Societatea plateste la Inspectoratul Teritorial de Munca un comision de 0,75% din fondul de salarii (deoarece cartile de munca ale angajatilor nu se afla la sediul societatii). La I.T.M. se depun: dosarele de angajare si decizii ce tin de salariati.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.