Generalitati licenta

Trimis la data: 2008-09-18
Materia: Romana
Nivel: Facultate
Pagini: 5
Nota: 8.46 / 10
Downloads: 1614
Autor: Rockxigen
Dimensiune: 14kb
Voturi: 46
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Generalitati licenta
Graduation paper–‘technicalities’:
Intindere: aproximativ 15000 cuvinte; intre 3-5 capitole, la care se adauga:Contents;Introduction;Conclusions;General Bibliography
-marginile sunt: stanga = 3 cm,iar dreapta,sus,jos = 2.5 cm, Times New Roman/Arial, size 12,la 1,5 randuri
-coperta este oferita drept model mai jos; urmatoarea pagina dupa coperat va contine numai titlul lucrarii, centrat la mjlocul paginii.
Generalitati licenta
Generalitati licenta
Lucrarea trebuie sa fie structurata in:Contents;Introducere;3-5 capitole ce alcatuiesc corpul lucrarii; capitolele trebuie la randul lor divizate in subcapitole, pentru a va sustine logica demersului si capacitatea de a structura. Ca in orice studiu, cititorul va fi mai bine ghidat si mentinut in lectura.
-Conclusions
-General bibliography

Generalitati licenta
Introducerea trebuie sa cuprinda:
1) motivatia - de ce/ de unde interesul pentru tema /autorul ales
2) metoda de abordare
3) subiectul, tema, aspectul pe care lucraree isi propune sa il demonstreze;
4) Tot in introducere - care poate avea de la 3 la 20 de pagini, s-ar putea incadra scriitorul in curentul literar /in periodizare / eventual, o scurta biografie; sau se poate face o introducere, aspecte generale ale temei abordate.

Generalitati licenta
Pentru o mai mare eficienta si o mai buna structurare a capitolelor, fiecare capitol s-ar putea concluziona cu un paragraf care sa rezume ceea ce a realizat acel capitol - pentru aceasta se va folosi Present Perfect; aceste paragrafe, cu mici modificari vor putea functiona si in concluzii .

In concluzii trebuie sa reluati -la Present Perfect- rezumatele capitolelor si sa oferiti si concluzia propriu-zisa, la care ati ajuns dupa finalizarea lucrarii.

Generalitati licenta
Citate si referinte:
Folositi citate in text: e.g. (Williams 35), nu footnotes – este mai comod in redactare [vezi model in tabel], care sa se regaseasca in Works Cited sau Bibiography la finalul lucrari.

Titlul articolelor se plaseaza intre ghilimele, iar cel al studiilor / cartilor /revistelor care contin articolele respective se scriu cu litere italice.
Site-urile trebuie sa aibe extensia completa, si sa contina data cand a fost accesat .

Bibliografia finala va relua in ordine alfabetica toate titurile mentionate in Works Cited., in aceeasi modalitate de citare a surselor folosite.Pentru referinte si citate, atasez un model in tabelul de mai jos.Lucrarea nu trebuie neaparat copertata si legata. Poate fi si spiralata, cu coperta folie din plastic.


Quotations exceeding 3 lines should be typed in a paragraph indented one tab, Times New Roman 10, single spaced
References: Works Cited list and In-Text Citations and will be written in the MLA style (http://www.mla.org/style for further information, if needed); after a quote in the body of your paper, indicate the source in brackets, using the format specified below as the In-Text Citation form; all references should be given in an alphabetical order listed at the end of each chapter under the heading: Works Cited (aligned left), using the format specified below as the Works Cited form. The second line of the reference should be indented one tab.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.