Generalitati licenta

Trimis la data: 2008-09-18 Materia: Romana Nivel: Facultate Pagini: 5 Nota: / 10 Downloads: 1612
Autor: Rockxigen Dimensiune: 14kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Generalitati licenta
Graduation paper–‘technicalities’:
Intindere: aproximativ 15000 cuvinte; intre 3-5 capitole, la care se adauga:Contents;Introduction;Conclusions;General Bibliography
-marginile sunt: stanga = 3 cm,iar dreapta,sus,jos = 2.5 cm, Times New Roman/Arial, size 12,la 1,5 randuri
-coperta este oferita drept model mai jos; urmatoarea pagina dupa coperat va contine numai titlul lucrarii, centrat la mjlocul paginii.
Generalitati licenta

Generalitati licenta
Lucrarea trebuie sa fie structurata in:Contents;Introducere;3-5 capitole ce alcatuiesc corpul lucrarii; capitolele trebuie la randul lor divizate in subcapitole, pentru a va sustine logica demersului si capacitatea de a structura. Ca in orice studiu, cititorul va fi mai bine ghidat si mentinut in lectura.
-Conclusions
-General bibliography

Generalitati licenta
Introducerea trebuie sa cuprinda:
1) motivatia - de ce/ de unde interesul pentru tema /autorul ales
2) metoda de abordare
3) subiectul, tema, aspectul pe care lucraree isi propune sa il demonstreze;
4) Tot in introducere - care poate avea de la 3 la 20 de pagini, s-ar putea incadra scriitorul in curentul literar /in periodizare / eventual, o scurta biografie; sau se poate face o introducere, aspecte generale ale temei abordate.

Generalitati licenta
Pentru o mai mare eficienta si o mai buna structurare a capitolelor, fiecare capitol s-ar putea concluziona cu un paragraf care sa rezume ceea ce a realizat acel capitol - pentru aceasta se va folosi Present Perfect; aceste paragrafe, cu mici modificari vor putea functiona si in concluzii .

In concluzii trebuie sa reluati -la Present Perfect- rezumatele capitolelor si sa oferiti si concluzia propriu-zisa, la care ati ajuns dupa finalizarea lucrarii.

Generalitati licenta
Citate si referinte:
Folositi citate in text: e.g. (Williams 35), nu footnotes – este mai comod in redactare [vezi model in tabel], care sa se regaseasca in Works Cited sau Bibiography la finalul lucrari.

Titlul articolelor se plaseaza intre ghilimele, iar cel al studiilor / cartilor /revistelor care contin articolele respective se scriu cu litere italice.
Site-urile trebuie sa aibe extensia completa, si sa contina data cand a fost accesat .

Bibliografia finala va relua in ordine alfabetica toate titurile mentionate in Works Cited., in aceeasi modalitate de citare a surselor folosite.Pentru referinte si citate, atasez un model in tabelul de mai jos.Lucrarea nu trebuie neaparat copertata si legata. Poate fi si spiralata, cu coperta folie din plastic.


Quotations exceeding 3 lines should be typed in a paragraph indented one tab, Times New Roman 10, single spaced
References: Works Cited list and In-Text Citations and will be written in the MLA style (http://www.mla.org/style for further information, if needed); after a quote in the body of your paper, indicate the source in brackets, using the format specified below as the In-Text Citation form; all references should be given in an alphabetical order listed at the end of each chapter under the heading: Works Cited (aligned left), using the format specified below as the Works Cited form. The second line of the reference should be indented one tab.

Stiri
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.