Hotel Horoscop

Trimis la data: 2014-12-11
Materia: Turism
Nivel: Facultate
Pagini: 18
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Violeta_P
Dimensiune: 67kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Hotelul este amplasat la km. 0 al Bucurestiului la asa-zisul "Bloc Horoscop ".
Situat in Piata Unirii, cu o panorama extraordinara catre centrul Bucurestiului, intr-o cladire somptuoasa, care se incadreaza perfect in arhitectura orasului, Hotel Horoscop, este prin excelenta un hotel de 3 stele superior.
Cu toate ca este pozitionat central, Hotel Horoscop este un loc unde oaspetii se vor relaxa si se vor bucura de confortul oferit.
Oaspetii Hotelului Horoscop vor fi placuti surprinsi sa descopere in aceasta locatie tendintele asa-numitei La Belle Epoque. Dotarile si serviciile de care hotelul dispune sunt nenumarate, printre care amintim Pizzerie cu cuptor si lemne, restaurantul cu acelasi nume, Internet wireless, jacuzzi, mobilier din lemn masiv, sisteme de climatizare, minibar, etc.
Forma juridica - S.A
Inregistrat la Registrul Comertului : J40/5530/1991
Cod Fiscal: 3450050

Obiectul de activitate al Hotelului Horoscop il reprezinta practicarea turismului, fiind o unitate hoteliera care incearca sa se mentina pe piata si in fata concurentilor si sa-si perfectioneze prestatia serviciilor pentru mentinera clientilor actuali si sa-i atraga pe cei potentiali.
Departamentul marketing - vanzari are ca scop principal asigurarea unui grad de ocupare optim si asigurarea vanzarii celorlalte servicii ale hotelului.

Tot in cadrul acestui serviciu se afla si biroul rezervari, caruia ii revine prelucrarea cererilor individuale de rezervare si inregistrarea tuturor comenzilor : individuale sau de grup.
Departamentul intretinere asigura: aprovizionarea cu energie si apa, controlul consumurilor acestora, functionarea, intretinerea si reparatiile echipamentelor si functia de securitate (supravegherea, tehnica, aplicarea reglementarilor de prevenire si stingere a incendiilor).

Departamentul de resurse umane se ocupa de angajati si se bazeaza pe principiul ca implicarea personalului este o conditie esentiala a succesului organizational. Aceasta presupune o permanenta relatie angajator - angajat.
Departamentul financiar este alcatuit din biroul economic si biroul finante - contabilitate.
Acest departament are datoria de a verifica ansamblul incasarilor hotelului. Controlorul financiar are datoria de a masura si de a evalua justetea informatiilor contabile.

Personalul hotelului, de la receptioneri pana la contabilul sef si directorul general indeplinesc cerintele impuse de activitatea in domeniul serviciilor hoteliere: aspect fizic placut, naturalete, bun simt, usurinta in exprimare, tact, stabilitate emotionala, maturitate, capacitate de perfectionare, experienta in domeniu.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.