Imparatia lui Dumnezeu domneste - sfarsitul lumii este aproape

Trimis la data: 2005-05-15
Materia: Religie
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 14
Nota: 7.17 / 10
Downloads: 1909
Autor: Aurelia_banea
Dimensiune: 33kb
Voturi: 141
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Numai cel mai bun guvernământ al universului este potrivit pentru acest pământ. Astfel cugeta în problema aceasta Creatorul pământului. De aceea, poate să fie fericit orice om cu bunăvoinţă. Noi putem fi mulţumitori că Creatorul nu trece cu vederea lucrarea Sa chiar dacă pământul faţă de univers este atât de mic. Noi putem fi fericiţi că El are în vedere această operă mică de tot a lucrării mâinilor Sale şi o consideră demnă pentru cel mai bun guvernământ. El doreşte ca pământul să reflecte slava Sa ca celelalte părţi ale universului.
Numai cel mai bun guvernământ al universului este potrivit pentru acest pământ. Astfel cugeta în problema aceasta Creatorul pământului. De aceea, poate să fie fericit orice om cu bunăvoinţă. Noi putem fi mulţumitori că Creatorul nu trece cu vederea lucrarea Sa chiar dacă pământul faţă de univers este atât de mic.
Noi putem fi fericiţi că El are în vedere această operă mică de tot a lucrării mâinilor Sale şi o consideră demnă pentru cel mai bun guvernământ. El doreşte ca pământul să reflecte slava Sa ca celelalte părţi ale universului.“Cerurile spun slava lui Dumnezeu şi întinderea lor vesteşte lucrarea mâinilor Lui.” Psalm 19:1.

Este evident că guvernarea pământeasca exercitată de către om, nu s-a dovedit a fi cea mai bună formă de guvernare. Astăzi stau la dispoziţia noastră rezultatele adunate ale guvernărilor demoneşti care au domnit până acuma peste pământ şi locuitorii lui şi aceste rezultate sunt nesatisfăcătoare. Noi nu putem trece cu vederea în mod uşuratic aceste fapte şi nu putem scuza aceste rezultate zicând că tot este mai bună guvernarea omenească decât nici un fel de guvernare.

Faptul este că guvernarea pământească exercitată de om, a avut ca rezultat o lume împărţită în mod înspăimântător, iar rasa omenească stă în faţa unei sinucideri cauzată de armele inumane pregătite de însăşi guvernarea pământească a omului care a adus astăzi în existenţă Organizaţia Naţiunilor Unite compusă din optzeci şi două de state membre, ea nu a putut însă aduce în existenţă o omenire unitară,fraternitatea paşnică iubitoare a tuturor raselor,culorilor,limbilor si familiilor.

Nu numai, că ei nu i-a reuşit s-ă stăvilească moartea provenită numai din cauze naturale ci ea chiar grăbeşte posibilitatea unei morţi violente,năprasnice care poate venii peste întraga omenire,care poate fi provocată de guvernările politice şi militare omeneşti,nemai vorbind despre nimicirea venită din partea Creatorului omului,despre Armaghedon.Nimic nu este mai evident, nimic nu este mai incontestabil ca faptul, că guvernrea pămîntească exercitată de om şi de către mulţii săi dunmezei a avut eşec.

Având în vedere acest eşec izbitor, este timpul ,ca omul să ajungă la anumite concluzii finale şi să se hotărască pentru o acţiune înţeleaptă. Dacă conducătorii politici nu conduc bine poporul, atunci oamenii trebue să caute în mod individual conducerea dreaptă. Stăpânitorii politici fac planuri şi aduc dispozitiuni ca să înfăptuiască dăinuirea guvernului lor naţional şi pentru un viitor fără sfârşit.

Ei nu s-au convins despre eşecul guvernării omeneşti, ci ei depun în mod orbiş alte eforturi s-o scoată cu ia la cale şi să arate în faţa lumii ce sunt in stare ei să facă. Prin aceasta ei dovedesc că nu cunosc sau nici nu se strădiesc să cunoască, şi în acelş timp nici nu cred in scopul lui DUMNEZEU cu privire la pămantul Său. Ei cred numai în ei înşişi, prin aceasta ei trădează faptul că nu au învăţat nimic din istoria scrisă a omenirii. Ei sunt inchipuiţi in sine.

Ei nu au învăţat cât de inţelept şi bun este  sfatul inspirat de mult; “Nu vă încredeţi în cei mari în fii oamenilor, în care nu este mântuire. Suflarea lor trece,se în torc în pământ şi în aceeaşi zi le pier şi planurile lor “ (Psalmii 146:3,4).Toţi stăpânitorii acestor timpuri critice vor urma calea tutror celor mari şi stăpânitorilor care au fost înaintea lor în caz dacă un război mondial al treilea nu va pune capăt vieţilor lor mai nainte.

Cu toţii îşi vor da atunci viaţa, iar corpurile lor neînsuflţite se vor întoarce în pământ; capacitatea lor de a cugeta folosită în mod greşit va înceta odata cu ei şi încercările lor nereuşite de guvrnare nu vor aduce o viţa mai bună pentu omenire.Deaceea, noi cu toţii trebue să hotărîm,vrem oare noi să suferim şi mai departe din cauza străduinţelor îndreptate spre o guvrnare condamnată dinainte a omului muritor,sau nu!

Când noi în mod personal hotărâm să evităm suferinţele rezultate în sfârşit din urmările catastrofale ale guvernării stăpânitorilor omeneşti, aceasta nu înseamnă, că noi aţâţăm o răscoală impotriva lor sau începem o rervoluţie sau devenim anarhişti. Înfăptuirea unei revoluţii paşnice sau violente nu ar însemna altceva, decât numai înlocuirea guvernării altor oameni cu o guvernare a noastră. La urma urmei n-ar fi nici o deosebire; încât tot o guvernare omenească ar fi,chiar şi atunci dacă ar fi a noastră.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.