In cautarea dragostei

Trimis la data: 2013-04-12
Materia: Romana
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 2
Nota: 7.67 / 10
Downloads: 0
Autor: leonardo
Dimensiune: 17kb
Voturi: 3
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Aceasta poveste este despre 2 persoane,o fata si un baiat,despre o dragoste dureroasa si pealocuri frumoasa.Acesti 2 tineri invatau in aceiasi scoala,chiar in aceiasi clasa. Totul sa inceput neasteptat,fara vreo dorinta,pur si simplu spontan. Vorba este despre baiat,care la inceput nici nu o observa pe fata,lui i se parea ca este una ca toate celelalte,dar in curind el observase ca are ea ceva deosebit,ceva cel atragea dintrun motiv neclar.
In fiecare zi o privea cu admiratie si vazindui zimbetul ei extraordinar,ochii ei minunati care straluciau kind ea zimbea aducindui lui zimbetul pe fata,chiar si daca nu vroia deloc. anii ai trecut.ei au crescut si totul sa skimabt,dar nu si dragostea lui fata de dinsa. Mult timp ea nu stia despre sentimentele lui,credea ca sunt doar prieteni,dar a venit momentul ca baiatul sa se deschida. A vrut sa astepte un moment deosebit cind sai spuna.

A sosit ziua indragostitilor. Baiatul sia luat inima in dinti si cu cadoul pregatit de dinsu a plecat sai spuna. Pina cind ea a venit,inima baiatului batea mai tare ca niciodata,nu de frica,ci de teama reactiei fetei si de ceea ce va fi in viitor. A sosit timpul,fata a venit si plin de sentimente in care singur nu sa clarificat definitiv ia dat cadoul,dar din cauza jenei sale nu ia spus ceva ce putea sai spuna orice prieten,sperind ca darul sau va spune totul cea vrut sa spuna de fapt in locul lui,dar sa inselat amarnic.

Ea nu a inteles dragostea lui si a crezut ca este doar o simpla ce va trece in curind. baiatul a inteles asta si sia ascuns sentimentele in adincul inimii sa nu mai simta gelozia la fiecare baiat cu care se imbratisa,furia si atractia sa nebuna fata de dinsa. Dupa toate astea ei au ramas doar prieteni. Urmatorul an,sentimentele baiatului s-au stins putin dupa parerea lui,dar vazindo pe dinsa asa elegant imbracata cum era,abia se controla sa nu o imbratiseze,sa o tina strins si nimanui sa nu o deie,dar simplu sau salutat.

Peste ceteva saptamini,baiatul a racit si a ramas acasa,singur,fara TV,carti sau ceva ce sai tina de urit. A trimis mesaje citorva dintre colegile sale dintre care era si ea. Eas a raspuns imediat. Au vorbut toata saptamina,zi si noapte. La scoala ea la intimpinat calduros,spre mirarea lui. Au vorbit ei mult si sa intimplat cu dinsii multe,asa de multe ca numi vor ajunge foi sa va descriu totul,dar va voi spune cel mai interesant. Intro zi ea ia spus ca este geloasa cind el se imbratiseaza sau se saruta cu alte fete.

Dupa spusele ei,el nu atragea atentia pentru ca stia,e ceva temporar. A trecut o saptamina,doua,trei,dar totul a a ramas cum era. Apoi prietena ei ia spus lui ca fata il mai simpatizeaza.El nu a intreprins nimic pentru ca nu stia ce sa faca! a asteptat ziua de 8 martie pentru ai da un cadou si sa se determine odata,dar 8 martie fiind in vacanta el nu a reusit sa faca nimic,asa ca prima zi de scoala dupa vacanta isi batea capul ce sa faca. Totusi pina la urma el a improvizat si ia dat un cadou modest,dar din toata inima.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.