Infiintarea hotelului Blue Star Hotel

Trimis la data: 2013-05-13
Materia: Turism
Nivel: Facultate
Pagini: 20
Nota: 8.89 / 10
Downloads: 2
Autor: silver
Dimensiune: 83kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Hotelul "Blue Star Hotel" din Sinaia este o constructie noua cu investitie privata in totalitate romana clasificata la 3 stele din statiunea Sinaia.Realizat din materiale de foarte buna calitate , cu tehnologii avansate si dotat cu piese de mobilier moderne, Blue Star Hotel se impune de la inceput pe piata ca un hotel cochet, modern iar reteaua de distributie a produselor turistice s-a dezvoltat inca de la inceput cu o amploare deosebita.
Situat la numai 120 de kilometri de Bucuresti, in centrul orasului Sinaia , oferind acces facil catre toate punctele de inters din zona, locatia a devenit imediat destinatia favorita a numerosi turisti.Hotelul Blue Star pune la dispozitia turistilor 23 de camere duble, 3 camere single, 2 apartament cu cate 1 dormitor, 1 apartament cu doua dormitoare, 1 apartament cu patru dormitoare, 2 garsoniere, un restaurant cu o capacitate de 50 de locuri in interior si 70 de locuri pe terasa deschisa in perioada anotimpului cald.

Pentru diverse evenimente corporate, seminarii, conferinte, workshops, teambuildings sau orice alte genuri de activitati indoor, avem doua sali de conferinte de 20 , respectiv 40 de locuri, dotate cu aparatura specifica bunei desfasurari a acestor tipuri de activitati: ecrane de proiectie, retroproiectoare, videoproiectoare, flipcharturi, instalatii de sonorizare si climatizare, conexiune wireless la internet, copiatoare, computere, imprimante etc.Hotelul satisface chiar si cele mai exigente pretentii ale oaspetilor si se caracterizeaza prin eleganta, securitate, confort, curatenie impecabila, servicii ireprosabile.

1.2. Tipul activitatii curente
S.C Blue Star Hotel S.A., prin hotelul Blue Star de 3 stele, are ca obiect de activitate serviciile de turism si cele aferente acestei activitati.Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, avand o pozitie privilegiata in centrul orasului Sinaia, Blue Star Hotel ofera turistilor posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant si odihnitor.Serviciile de calitate, experienta indelungata si atentia personalului va vor reda atmosfera caminului dumneavoastra. Aici va puteti bucura de o gama variata de servicii precum:

Servicii fara plata :
- pastrarea obiectelor de valoare
- trezirea clientilor la cerere
- informatii turistice si culturale
- informatii privind orarul mijloacelor de transport
- acordarea primului ajutor in caz de urgenta (trusa medicala)
- primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti
- comenzi de taxi

2.1. Organigrama hotelului
Organigrama este un instrument utilizat pentru a exprima structura organizatorica a societatii.Ea este prezentarea schematic in toate detaliile a subordonarii si a legaturii dintre compartimentele si sectoarele din cadrul unitatii.Aceasta schematizeaza principalele component, sectoare, posture, functii, in system ierarhic pe nivele managerial si relatiile intercompartimentale. Adesea, organigrama cuprinde numarul de personal pe compartimente, birouri, departamente.Nnumarul total de salariati al hotelului este de 30 de angajati.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.