Informare - Ministerul Sanatatii

Trimis la data: 2010-01-15
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 2
Nota: 9.49 / 10
Downloads: 0
Autor: Claudiu Velea
Dimensiune: 11kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Studii recente referitoare la maladia gripei aviare au demonstrat 646y2415g ca, in anumite circumstante, este posibil ca aceasta sa fie transmisibila la oameni.Drept urmare, Ministerul Sanatatii a initiat un studiu prin care a fost examinat un lot de 967 de subiecti care au consumat carne de pasare in perioada 01 septembrie - 7 octombrie 2005 si s-a constatat ca 96,3% dintre subiectii care NU au avut relatii sexuale in ultimele 4 saptamini au acuzat serioase disfunctionalitati la nivelul vederii.
Unul dintre simptomele cele mai des intilnite este acela ca subiectii prezinta dificultatati in citirea textelor (subiectii acuza senzatia de tremuratura a scrisului, sau, in cazuri extreme, o forma de halucinatie prin aparitia unor puncte colorate in jurul textului). Exista si cazuri c in care se acuza neuniformitati in privinta marimii textului, sau chiar existenta unor a simboluri e ciudate.

Daca intilniti persoane care prezinta aceste simptome, luati legatura cu Serviciul Special de Prevenire a Raspindirii Gripei Aviare, sunind la numarul de telefon 900.900.900. (tel mov)Nu se cunoaste deocamdata a un tratament eficient pentru aceste probleme, dar cercetarile sint in curs si se spera sa se faca progrese in lunile urmatoare.

Contam pe spiritul dvs. civic in detectarea si raportarea persoanelor infectate in vederea izolarii lor si tratarea lor temporara cu cianura.
Nota. Un studiu civil, neconfirmat inca, a descoperit ca un tratament de abuz de sex (5...8 ori pe zi) cu cel putin 4 parteneri pare d sa atenueze din efectele mentionate.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.