Instructiuni operatori

Trimis la data: 2014-01-06 Materia: Drept Nivel: Facultate Pagini: 3 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Pisica irina Dimensiune: 15kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
La fiecare statie de benzina trebuie efectuate doua vizite , una ziua ( in intervalul 8:00-18:00 ) si una noaptea ( in intervalul 22:00-6:00 ).Intre vizite trebuie sa fie min 48 h.Aceasta "regula" este una cu caracter important.Daca vizitele nu pot fi facute in acest fel ( ex:din cauza programului statiei sau distantei si a traseului ce trebuie parcurse pana la aceasta ) trebuie sa anuntati in timp util.
La fiecare statie trebuie evaluate platforma, zona gastro, zona de carwash, zona de shop si toaleta daca acestea functioneaza.( in caz contrar in chestionar sa apara motivele neefectuarii zonei in sectiunea de observatii).

La fiecare statie trebuie evaluate platforma, zona gastro, zona de carwash, zona de shop si toaleta daca acestea functioneaza.( in caz contrar in chestionar sa apara motivele neefectuarii zonei in sectiunea de observatii).In acest proiect o importanta foarte mare o au bonurile aferente fiecarei zone evaluate si fiecarei vizite efectuate.Acestea trebuie capsate de chestionar si trimise o data cu acesta.
Trebuie sa aveti grija de ele deoarece acestea sunt dovada ca ati efectuat vizita, bonurile reprezinta dovada observatiilor realizate in chestionar.

Alte observatii:- daca angajatul de pe platforma alimenteaza o alta masina se mentioneaza acest lucru si, pentru a-i testa amabilitatea se va duce sa-l intrebe ceva; - daca angajatul este prezent dar face o alta activitate se mentioneaza activitatea respectiva: curata platforma, descarca marfa, curata spatiul verde, etc.- atentie la completarea datei si orei (la formatul in care este trecuta data - zi:luna sau ora:minute.

in momentul in care se evalueaza uscatorul de maini sa se insiste pentru a obs daca fuctioneaza , deoarece unele uscatoare pornesc mai greu - in chestionarul Petrom S7 se refera la faptul ca exista preturi in dreptul fiecarui tip de produs (nu in dreptul fiecarei fete de produs; adica daca exista 3 randuri de coca cola light pretul este asezat in dreptul primului rand din stanga). atentie, nu este vorba de pret imprimat/ lipit pe fiecare produs in parte
- daca toaleta nu este evaluata se va mentiona motivul (nu functiona, era un afis pe care scria toaleta defecta, nu curgea apa, angajatii statiei au spus ca nu functioneaza, etc)

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.