Intocmirea planului de prevenire si protectie

Trimis la data: 2010-05-11
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 1
Nota: 6.52 / 10
Downloads: 281
Autor: Diana Mogos
Dimensiune: 11kb
Voturi: 20
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Masurile de diminuare a riscurilor de accidentare ( masuri tehnice , sanitare , organizatorice sau de alta natura ) se vor regasi in ,,Planul de prevenire si protectie ,, pe care fiecare societate trebuie sa-l intocmeasca si sa-l respecte conf. Art . 13 litera D din Legea 319 / 2006 a SSM.
Fiecare societate participanta la executarea acestui proiect ( antreprenor si subantreprenori )trebuie sa fie in posesia unei evaluari a riscurilor de accidentare sau imbolnavire profesionala , cerinta a Legii 319 / 2006 a SSM ,art 12 litera a.Rezultatul evaluarii se concretizeaza cu intocmirea unui plan de masuri de diminuare a riscurilor semnificative.

Scopul nivelului de risc , este determinarea cantitativa a nivelului de risc , securitate a muncii pentru categoriile de lucrari respectiv a ansamblului proiectului , precum si de a stabili responsabilitatile pentru prevenirea / reducerea corespunzatoare a elementelor care genereaza accidentele si imbolnavirile profesionale.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.