Lianti

Trimis la data: 2012-05-11
Materia: Arte plastice
Nivel: Facultate
Pagini: 9
Nota: 7.24 / 10
Downloads: 108
Autor: Dannaella
Dimensiune: 1012kb
Voturi: 7
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
In ceea ce priveste gradina si curtea unei case, exista o noua metoda de conturare a spatiului, de amenajare a aleilor si zonei disponibile: pavajul din beton amprentat.Are o durabilitate extraordinara (nu se deformeaza in timp, rezista in orice conditii climatice),nu necesita decat o minima intretinere.Cu alte cuvinte, se pare ca pavajul din beton amprentat este imbinarea perfecta intre estetica si durabilitate! Dalele din beton amprentat au forma de solzi la fel ca si in Parcul Carol din Bucuresti.
Pestele gigant se afla intr-un muzeu din SUA dedicat pescuitului in apa dulce. Inalt de 4 etaje, acest complex reprezinta atractia principala a muzeului! Este alcatuit din beton la baza si ciment si ipsos la interior.Cimentul s-a folosit la realizarea structurii si la pereti s-a folosit var. Are o forma alungita realizata din figuri geometrice si linii.

Un nou proiect revolutionar se va materializa in Dubai, peste numai doi ani.Arhitectul italian David Fisher a declarat marti, la New York, lansarea unui proiect de constructie revolutionar, in Dubai, descris drept "prima cladire in miscare" - un zgarie-nori cu 80 de etaje, fiecare etaj fiind rotitor. Rezidentii cladirii vor avea asadar parte de o panorama absoluta a orasului, mereu schimbatoare, in timp ce localnicii vor putea admira o cladire impozanta, a carei forma exterioara se modifica perpetuu. Primele etaje raman fixe avand fundatia din ciment si beton.

Un nou concept de hotelul autosuficient, un cilindru individual din beton asezat in natura. Adresandu-se in mod special tinerilor si persoanelor nonconformiste. M-City este o serie de graffiti-uri foarte elaborate create de artistul polonez Mariusz Waras, subiectul principal al desenelor sale fiind peisajul urban. Lucrarile sale pot fi vazute in multe orase, incluzand Varsovia, Berlin, Paris, Budapesta, Rio de Janeiro, Londra, Praga si Bucuresti. Graffiti-urile lui Waras sunt alcatuite din peste 100 de componente individuale, reprezentand cladiri, elemente de infrastructura, oameni care sunt intotdeauna aranjate intr-un mod nou, formand o structura unica.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.