Limbajul corpului si detectarea minciunii

Trimis la data: 2020-04-12
Materia: Comunicare
Nivel: Facultate
Pagini: 12
Nota: 9.29 / 10
Downloads: 0
Autor: iulianaid
Dimensiune: 361kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: docx
Acorda si tu o nota acestui referat:
Cuprins
Introducere 2
Semnalele innascute, genetice, deprinse si specifice unor culturi 3
Intelegerea limbajului corpului 4
Alte semnale ale limbajului corpului 5
Cum se poate invata limbajul corpului 6
Rolul capului si al fetei in limbajul corpului 7
Rolul gatului, pieptului si al spatelui in limbajul corpului 8
Rolul ochilor in limbajul corpului 9
Detectarea minciunii 10
Concluzie 11
Bibliografie 12
Limbajul corpului este o forma de comunicare non-verbala, mentala si fizica a omului, constand din pozitia corpului, gesturi, expresia faciala si miscarea ochilor. Trimiterea si interpretarea acestor semnale se face aproape in intregime in subconstient.

James Borg spunea ca limbajul omenesc consta din 93 la suta in comunicarea non-verbala, in timp ce doar 7% din comunicare este formata din cuvinte.

Altii au afirmat: "Cercetarile au sugerat ca intre 60 si 70 la suta din toate semnele sunt derivate din comportamentul non-verbal".

Limbajul corpului poate oferi indicii cu privire la atitudinea sau starea de spirit a unei persoane. De exemplu, acestea poate indica: agresiune, atentie, plictiseala, relaxare, placere, distractie sau intoxicatie.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.