Lybra web design si internet marketing

Trimis la data: 2014-01-28
Materia: Publicitate-PR
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 1
Autor: bussinesmanager
Dimensiune: 20kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
PR Manager-ul se ocupa de managementul comunicarii companiei si a proiectelor companiei, in echipa cu un PR Executive gestionarea site-urilor web si a prezentei pe retelele sociale, mecanismele digitale de lead generation, campaniile de email marketing, intranetul companiei, instrumentele digitale dedicate clientilor externi si interni etc. De asemenea, coordoneza si persoanele dedicate complet zonei de SEO & SEM (optimizarea si publicitatea in motoarele de cautare).
Persoana ideala pentru postul specificat trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
In primul rand, componenta de generare de leaduri - activitatea companiei fiind orientata B2B, unul dintre modurile prin care marketingul contribuie in mod direct la cresterea vanzarilor este partea de lead generation si lead nurturing. Astfel, exista in mod constant nevoia gasirii unor noi metode de identificare de prospecti, de creare de oportunitati, de calificare si urmarire leaduri

In al doilea rand, intervine zona de comunicare: prin sustinerea campaniilor de produs in mediul online (campanii de direct mailing, CPC, activare in retelele sociale, promovarea pe diverse platforme a whitepaper-urilor si a continutului multimedia, etc) si cresterea brand awareness-ului prin actiunile de PR online si Social Media.

Calitati ale angajatului ideal: Sa fie pasionat de digital, sa fie deschis la nou, sa isi doreasca sa inoveze de preferat sa aiba o inclinatie putin mai tehnica si sa se gandeasca cu entuziasm la noile tehnologii.. sa isi doreasca sa testeze si sa puna in practica tot ce este in trend, sa aiba o experienta de cel putin 5 ani intr-un post similar.

Pentru a gasii candidatul ideal pentru acest post, voi folosii cananele media , website-ri dedicate cautarii fortei de munca: Info Munca , Best Jobs, Ejobs, Tjobs, precum si a site-urilor specializate in IT care au deja baze de date create cu posibili candidati experimentati care au ocupat pozitii similare, si care cauta un post de PR manager.

Fiind o companie de internet marketing, anuntul de angajare va fi postat la nivel national pe site-urile de munca, avand atasat si un chestionar din 10 intrebari referitoare la aplicant care contin intrebari despre experienta , personalitate, obiective si motivul angajarii. Anuntul va fi disponibil pe site-urile de cautare 7 zile in conformitate cu cerintele companiei dupa care va urma trierea aplicatiilor si telefonarea posibililor aplicanti pentru postul ofertat, in vederea sustinerii interviului.

Ca si recruiter din cadrul unei agentii de recrutare, se va percepe un comision, comision care se va platii de catre compania angajatoare in urma angajarii candidatului intervievat de catre noi.Anuntul care va fi postat pe site-urile de cautare.Compania Lybra web design & internet marketing cauta o persoana creativa si experimentata pentru postul de PR manager.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.