Managementul calitatii orientat pe procese

Trimis la data: 2010-10-09
Materia: Management
Nivel: Facultate
Pagini: 37
Nota: 6.13 / 10
Downloads: 219
Autor: Francisca Doru
Dimensiune: 34kb
Voturi: 9
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
(1) S.C. SOLAR CONSTRUCT S.R.L. a proiectat si documentat un sistem de management al calitatii in conformitate cu politica si obiectivele referitoare la calitate declarate de catre conducere.Forta motrice a dezvoltarii proceselor intercorelate si a activitatilor cerute de implementarea acestui sistem este CLIENTUL, cu cerintele si asteptarile lui, legat de calitatea produsului/ serviciului ce ii este destinat.
(2) Sistemul de Management al Calitatii (SMC) a fost documentat tinand cont de specificul activitatilor, produsele/serviciile furnizate, complexitatea si interactiunea proceselor identificate a influenta direct sau indirect calitatea produsului/ serviciului destinat clientului.

(3) Elementele SMC au fost proiectate astfel incat:Sa stabileasca procesele, succesiunea, interdependenta acestora in toate etapele realizarii produsului/ furnizarii serviciului destinat clientului, in stransa legatura cu elementele comunicarii cu clientul;Sa abordeze problemele calitatii inca din faza de planificare a realizarii produsului/ serviciului cu stabilirea responsabilitatilor si competentelor ce revin personalului implicat in toate fazele de realizare a acestora;

Sa dea increderea corespunzatoare clientului si celorlalte parti interesate ca toate produsele/ serviciile destinate clientului sunt conforme cu cerintele, in conditiile in care politica firmei este axata pe promovarea aplicarii masurilor cu caracter de preventie a neconformitatilor;Sa permita masurarea, analiza si imbunatatirea atat a produsului/ serviciului, cat si a afacerii;

Sa se permita o abordare procesul ala unitara a tuturor activitatilor de al caror rezultat depinde direct sau indirect conformitatea produsului/ serviciului destinat clientului;Sa asigure posibilitatea fundamentarii unei politici in domeniul managementului resurselor (resurse umane, infrastructura si mediu de lucru, cat si a mentenantei acestora).
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.