Marketingul serviciilor

Trimis la data: 2014-07-27
Materia: Marketing
Nivel: Facultate
Pagini: 22
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: petrobv
Dimensiune: 42kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Proiectul a pus in evidenta calitate serviciilor turistice, mediul fizic al serviciilor turistice, si rolul angajatilor si al consumatorilor in prestarea serviciului. Pentru a analiza calitatea serviciilor prestate, am apelat la 10 criterii si anume: Profesionalismul si calificarea angajatilor, Atitudinea si comportamentul personalului, interesul pentru rezolvarea problemelor consumatorului, Accesibilitatea sediului companiei si flexibilitatea programului de functionare, Siguranta si increderea ca serviciul va fi indeplinit conform angajamentelor (promisiunilor) agentiei, Capacitatea companiei de a solutiona o problema neprevazuta (aparuta in timpul prestatiei).
Misiunea agentiei este de a deveni consultantul de calatorie al fiecarui om care doreste sa faca o calatorie din diverse motive. Agentia isi propune sa ofere clientilor lor produse turistice si servicii de calatorie complete si de inalta calitate.
Viziunea Eximtur este aceea de a dezvolta cea mai extinsa si performanta retea de agentii din Romania, in masura sa asigure servicii standardizate, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte in ceea ce priveste siguranta si confortul calatoriilor cu scop de afaceri, personale sau turistice.

Valorile agentiei de turism analizate sunt date in primul rand de respectul fata de clientii, angajatii, partenerii si colaboratorii lor si de desfasurarea unei activitati transparente, cu respectarea legislatiei nationale si a Uniunii Europene.
Ticketing / Rezervari si emiteri de bilete de avion pe rute interne si internationale. (Solicitarile de emitere de bilete de avion din partea companiilor cu nevoi de calatorie, business si leisure, au crescut an de an, fapt care a ajutat agentia sa dobandeasca experienta colaborarii, atat cu companii mai mici cat si cu companii mari si corporatii multinationale, cu volume de trafic si bilete de avion considerabile.

In prezent, agentia gestioneaza portofolii de rezervari si emiteri bilete de avion, intre 300 si 2500 bilete emise per corporatie in cursul unui an, pe rute interne si externe)Agentia EXIMTUR asigura clientilor asistenta permanenta inainte, in timpul si dupa efectuarea calatoriei, prin serviciul de Call Center cu functionare 24 ore din 24, de luni pana duminica.Cu un numar de peste 56.000 de bilete emise numai in anul 2012, agentia EXIMTUR este unul dintre cei mai importanti emitatori de bilete de avion din Romania, atat pe rute interne cat si pe rute internationale.

Pentru servicii de cazare si organizare de evenimente in hoteluri de business din Romania, agentia are in acest moment cea mai ampla oferta de pe piata, materializata in peste 400 contracte directe cu unitati hoteliere in orasele importante din tara. La acestea se adauga alte zeci de unitati hoteliere care se preteaza organizarii de evenimente, de congrese, conferinte, activitati de team-building etc, in statiuni si regiuni turistice din Romania.In anul 2012, EXIMTUR a valorificat servicii de cazare in unitati hoteliere din Romania, pentru deplasari in scop de afaceri, pentru un numar de peste 14.000 clienti.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.