Masoneria

Trimis la data: 2006-06-07
Materia: Religie
Nivel: Facultate
Pagini: 10
Nota: 7.36 / 10
Downloads: 14
Autor: Corina Pavel
Dimensiune: 83kb
Voturi: 261
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Masoneria - Reflectati la amploarea incredibilã si la dimensiunile Proiectului L.U.C.I.D. În primul rând, Proiectul cere ca pentru fiecare adult si copil – chiar si pentru nou-nãscuti – sã fie emis un card universal biometric de identitate.Masoneria
Masoneria - Fiind un card de tip „smart card” (card inteligent) si incluzând un microcip extrem de performant, cardul de identitate reprogramabil va putea stoca milioane de biti de informatie în legãturã cu posesorul – fotografia lui (ei), amprenta digitalã, amprenta plantarã, imaginea obtinutã prin scanarea irisului (ochiului), codul genetic ADN, anticorpii specifici, statutul financiar si curriculum vitae (date personale). Masoneria

Masoneria - L.U.C.I.D presupune construirea unei uriase baze de date, de tip „Big Brother”, care va cãpãta o putere de amestec în viata intimã fãrã precedent. Fisierele ciberspatiale ale lui L.U.C.I.D. vor putea fi accesate imediat de mii de agenti de politie si birocrati invizibili si foarte curiosi, presãrati pretutindeni pe fata pãmântului.

CIA-ul american, FBI, KGB-ul rusesc, Interpolul si Europolul european, Mossad-ul israelian, Serviciile britanice de spionaj – acestea sunt doar câteva din agentiile militare si de spionaj de dimensiuni planetare care vor avea acces la dosarul meu si al dumneavoastrã.

Biroul Central
Mai mult, toate datele biografice si informatiile personale despre dumneavoastrã vor fi stocate si prelucrate de biroul central. În abisurile bãncilor sale de date vor curge suvoaie nesfârsite de informatie – bilioane de biti de informatii –, acumulându-se imediat, în mod constant si fãrã ca opinia publicã sã aibã habar despre acest lucru.

Informatia va proveni de la scanerele laser din supermarketuri, de la magazine si sediile de postã, care vor înregistra fiecare produs pe care îl veti cumpãra. În sistemul Fiarei vor intra informatii despre obiceiurile si activitãtile dumneavoastrã de fiecare zi si aceasta gratie satelitilor de spionaj care lucreazã fãrã încetare deasupra noastrã, urmãrindu-ne aidoma ochilor scrutãtori ai unui uliu urias, care planeazã pe deasupra prãzii sale, gata sã se nãpusteascã si sã însface nefericita victimã.

Camere video minuscule, ascunse, vor înregistra activitãtile noastre, afarã si în casã – fie zi, fie noapte –, invadându-ne în chip nerusinat intimitatea si transmitând instantaneu miliardele de imagini la biroul central prin intermediul miraculoaselor fibre optice.

Televizoarele interactive ne vor urmãri în acelasi timp în care le urmãrim si vor transmite informatiile la computerul Fiarei de la cartierul general [sediul central]. Convorbirile telefonice vor fi interceptate automat si transcrise de Agentia Nationalã de Securitate (NSA), iar apoi transmise digital prin autostrada informationalã, fiecare convorbire fiind stocatã si audiatã (accesatã) prin reteaua L.U.C.I.D. Mai precis, totul va fi înregistrat, stocat si accesat dupã bunul lor plac de agentii tehnocrati care administreazã acest sistem monstruos, L.U.C.I.D.

În timp ce politistii supertehnologizati si senzorii lor vor monitoriza de la distantã vietile noastre personale, bunurile materiale vor fi de asemenea meticulos controlate de cãtre agentii Gestapo, cei care stãpânesc si mânuiesc instrumentele magice ale ciberspatiului. Un semn sau certificat de calitate va fi emis pentru fiecare fabricã producãtoare de bunuri.

Fiecare dispozitiv, fiecare componentã, fiecare mecanism, fiecare masinã, articol de îmbrãcãminte, bijuterie, unealtã – într-un cuvânt, toate bunurile – vor fi supuse controlului prin programul ISO 9000. Este necesar ca un inspector guvernamental sã acorde acelei fabrici certificatul de calitate [autorizatia], altminteri produsul respectiv nu poate fi cumpãrat sau vândut.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.