Metodologie privind cazarea studentilor in caminele studentesti

Trimis la data: 2013-11-08
Materia: Drept
Nivel: Liceu
Pagini: 10
Nota: 8.05 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 21kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Prezenta Metodologie este elaborata in conformitate cu Regulamentul privind reprezentarea si activitatea sociala a studentilor, partea a II-a, "Activitatea sociala a studentilor", Capitolul al VI-lea, Cazarea in caminele studentesti art. 47-72.
Art. 1.(1). Conform art. 61 din Regulamentul privind reprezentarea si activitatea sociala a studentilor, denumit in continuare Regulament, categoriile de studenti (participanti la programele de licenta si de masterat de aprofundare) beneficiari ai locurilor de cazare in caminele studentesti, respectiv ordinea de prioritate la repartizarea acestora, sunt urmatoarele:
Art. 2.(1). Conform art. 57 din Regulament, locurile in caminele studentesti sunt repartizate fiecarei facultati in functie de ponderea studentilor de la invatamantul finantat de la buget cu domiciliul stabil in provincie, de la programele cu prezenta in campus (licenta si masterat), in numarul total al studentilor din provincie de la programele cu prezenta in campus din Academia de Studii Economice.
(2). Alocarea locurilor de cazare, in cadrul fiecarei facultati, pe ani de studii si pe specializari, se face pe baza unui algoritm similar cu cel folosit la alin.1, art. 2 .

(3). Studentii straini bursieri ai statului roman au asigurat un numar de locuri de cazare egal cu numarul acestora. Cazarea lor se face in etapa din luna septembrie, cu exceptia celor care, prin media obtinuta in timpul anilor de studiu, se incadreaza in numarul de studenti care beneficiaza de locuri de cazare cu un confort sporit (Complexul Moxa si Belvedere - caminele A6 si A7 si Caminul C1 Tei) si care sunt cazati in etapa din luna mai (pentru actualii ani I si II), respectiv luna septembrie pentru studentii admisi in anul I de licenta si anul I de masterat de aprofundare.

Art. 3.(1). Repartizarea locurilor in caminele studentesti se va face, in limita locurilor disponibile, in ordinea mediilor si a preferintelor exprimate de studenti in cererile de cazare. Se recomanda pastrarea studentilor in aceleasi camere pe care le-au ocupat si in anul (anii) anterior(i).(2). Rezultatele profesionale se exprima prin media aritmetica ponderata cu numarul de puncte credit a notelor obtinute de studenti la disciplinele obligatorii si optionale prevazute in planul de invatamant. Notele la disciplinele facultative nu se iau in calcul la media in baza careia se repartizeaza locurile de cazare.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.