Mintea generatiilor viitoare

Trimis la data: 2009-07-19
Materia: Sociologie
Nivel: Liceu
Pagini: 3
Nota: 7.79 / 10
Downloads: 0
Autor: Radu Ilioara
Dimensiune: 15kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Oile nu au drepturi individuale si nu au religie. Ele si-o pierd in doua feluri: prin educatia atee, numita "umanista" in America si prin faramitarea, infiltrarea si coruperea bisericii organizate. In 1831 Alexis de Torquevile a fost uimit de cat de putina criminalitate exista in America. "Numai cand m-am dus sa vizitez bisericile din America am inteles", scrie el; "etica si religia cetateanului il opreste de la crima".
La 2 decembrie 1908 Walter Rauschenbush si Harry Lard (Lard a fost descris de catre un alt membru al Partidului Comunist al Statelor Unite, Manning Johnson, ca fiind "principalul arhitect al infiltratiei comuniste pe taram religios"), au infiintat Consiliul Federal al Bisericilor, finantat, printre altii, de fundatia Rockefeller care i-a dat intre 1926 si 1929 suma de $137.000 si alti bani, de atunci incoace.

In 1942 platforma acestui consiliu cerea "un guvern francmasonic mondial, control international asupra armatei si flotei, un sistem monetar universal si o banca internationala controlata democratic." Atributul "controlata democratic" are aceeasi valoare pe care o are atributul "democratic" in bine-cunoscutul "centralism democratic" al totalitarismului comunist: adica zero. Restul platformei e real. Dar, devenind prea notoriu, Consiliul Federal al Bisericilor si-a schimbat numele la 29 noiembrie 1950 in Consiliul National al Bisericilor.

Acest consiliu a lucrat mana in mana cu Partidul Comunist din Statele Unite ale Americii, dupa cum arata insusi Gus Hall, secretarul Partidului Comunist din SUA. In 1972, "Biserica Satanei", cu "marele preot" Anton Lavey din San Francisco, a fost primita in Consiliul National al Bisericilor (RE, pp. 220-222). Biserica Satanei practica satanismul, adica tortureaza si ucide victime umane si animale in adunari rituale, practica magia neagra si, in general, are scopul de a indeplini poruncile Satanei pe care aceasta "biserica" il venereaza ca pe un zeu absolut si adevarat.

La 23 august 1948 a fost infiintat Consiliul Mondial al Bisericilor, al carui secretar general, Philip Potter, a fost descris in 1975 ca fiind "mai radical decat majoritatea marxistilor". Acest consiliu mondial n-a miscat un deget si n-a cheltuit nici o centima pentru cei aproximativ cinci milioane de oameni nevinovati, majoritatea crestini, intemnitati in Rusia sovietica pentru credinta lor, dar a cheltuit peste cinci milioane de dolari din 1970 pana in 1980 pentru a organiza "lupta impotriva rasismului". Aceasta "lupta" in cea mai mare parte dintre cazuri s-a dus de catre banditi inarmati care asasineaza femei si copii de fermieri, in Africa, (cf. Joseph A.Harris, "Karl Marx or Jesus Christ?", p. 132, dupa RE, pp.221-222)
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.