Modalitati online de consultare a cetateniilor

Trimis la data: 2016-04-03
Materia: Administratie
Nivel: Liceu
Pagini: 23
Nota: 8.74 / 10
Downloads: 0
Autor: cristinatheoo
Dimensiune: 27kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
MODALITATI ONLINE DE CONSULTARE A CETATENILOR DIN CADRUL UNEI INSTITUTII ADMINISTRATIV TERITORIALE

Traim intr-o era a tehnologiei, prezenta in viata de zi cu zi a tuturor si de care suntem cu totii dependenti. Platim facturi online, ne exprimam liber prin intermediul forumurilor si al blogurilor, ne citim mail-ul direct pe telefonul mobil si accesam ultimile noutati prin conexiuni wirless de oriunde ne-am afla.

Ce inseamna toate acestea pentru cei care doresc sa transmita mesajele cheie ale unei organizatii, sa promoveze un serviciu sau sa puna la dispozitie informatii unui public tinta?

Inseamna ca toti profesionistii care au o componenta de comunicare in descrierea jobului sunt nevoiti sa se adapteze unor noi provocari pentru a tine pasul cu tehnologia si cu cerintele din ce in ce mai exigente ale publicului tinta.

Domeniul comunicarii devine mai complex, mai rapid si mai dinamic pe zi ce trece. In acest context, comunicarea trece de pe canalele traditionale media catre aplicatii online. Mai mult, chiar si canelele traditionale de media (TV, print, radio) trebuie sa se reinventeze si sa transmita in timp real prin portaluri online (live streaming, live news, totul este LIVE).

Din aceste motive, organizatiile incep sa acorde o mai mare importanta si automat, un buget in crestere, comunicarii online. Prioritar este evident site-ul organizatiei, oglinda spre exterior a unei organizatii. Un site corporate trebuie sa aiba un design placut, un aspect aerisit si un continut bogat si usor accesibil.
CUPRINS

1)CAPITOLUL I - Argumentul.....................................................................Pag. 3

2)CAPITOLUL II - CONSULTAREA SI PARTICIPAREA PUBLICA

2.1 Cadru Conceptual.................................................................................Pag.5

2.2Consultarea Publica in Romania.........................................................Pag.7

2.3Prezentarea A.M.P. Giurgiu.................................................................Pag.16

2.4 Consultarea publica in cadrul APM Giurgiu.....................................Pag.19

3)CAPITOLUL III -Punctul de vedere propriu privind tema.....Pag.22

BIBLIOGRAFIE: Pag 23
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.