Modernizare ferma zootehnica vaci de lapte

Trimis la data: 2013-10-04 Materia: Diverse Nivel: Liceu Pagini: 7 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Pisica irina Dimensiune: 23kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Moldovan Ioan este producator agricol din anul 1992, cand devine proprietar pe o suprafata de 8 ha, teren provenit din mostenire prin Legea 18/1990. Pentru a-si dezvolta activitatea in agricultura, in anul 1993, a cumparat un grajd cu o capacitate de 40 cap. vaci, in satul Veta, de la C.A.P. Mosuni, constructia fiind amplasata pe teren proprietate personala.

In anul 2001, a cumparat 20 capete bovine de la SCZ Tg.Mures, precum si 20 ha teren agricol, detinand acum 28 ha. Incepand din 1993 si-a achizitionat si utilaje agricole second hand necesare desfasurarii activitatii din ferma. In anul 2001 a absolvit un curs de operator insamantator, iar in prezent urmeaza cursul de calificare in meseria preparator in produse lactate. In aprilie 2005 devine persoana fizica autorizata, conform Legii 300/2004.

1.2. Obiect de activitate: Cresterea vacilor in vederea comercializarii laptelui si a viteilor.
1.3.Date de identificare:
Nume: MOLDOVAN IOAN - persoana fizica autorizata
Adresa: Judetul Mures, Miercurea Nirajului, sat Veta
Cod unic de inregistrare: 1650312264393

Cod CAEN: 0121 Cresterea animalelor, activitatea fermelor pentru obtinerea laptelui
Nr. cont C.E.C.: 25830
Adresa bancii si modalitati de contactare (telefon, fax, e-mail, cod SWIFT): C.E.C.TG. Mures, str.Gh.Doja, nr. 9

1.4. Resurse umane existente
O persoana, responsabila cu proiectul ;
Solicitantul nu poate acoperi singur toate activitatile, activitatile neacoperite sunt prestate de catre membrii familiei si terti.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.