Montauk Marte si alte conspiratii

Trimis la data: 2013-12-05
Materia: Istorie
Nivel: Liceu
Pagini: 7
Nota: 8.29 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 27kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Alfred Bielek s-a nascut la 4 august 1916 ca Edward A. Cameron II, fiul lui Alexander Duncan Cameron, Sr. Al Bielek: M-am alaturat echipei proiectului in 1953 ca Al Bielek. Am realizat ceea ce se arata in cartea "Proiectul Montauk", si anume interfata cu calculatorul folosita la scaunul ce controla vortexul energetic in faza finala a operatiunilor. De asemenea, au participat si Preston Nichols si Duncan Cameron. Proiectul genera tunele ale timpului prin care oamenii puteau calatori in timp si spatiu, si chiar asa au facut. Dar mai exista si alte proiecte la Montauk, iar multe dintre acestea ne sunt necunoscute.
Tehnologia folosita in construirea tunelelor de timp ne-a fost oferita printr-un efort de cooperare intre mai multe grupuri de extraterestri, in principal format din grupul din Orion (compus din Reptilieni) si un subgrup numit Leveroni. Un grup tehnic care ne-a asistat mai tot timpul era din Sirius A. Niste oameni foarte materialisti, orientati spre stiinta. Poate ca nu erau rau intentionati dar erau gresit condusi, pentru ca aveau un contract pe termen lung cu cei din Orion pentru a le da toate detaliile tehnice si asistenta atunci cand aveau nevoie.

Toti acestia lucrau in secret cu guvernul american pentru obtinerea unor tehnologii de control mental ce ar fi transformat lumea intr-o masinarie perfect si usor controlabila, mult mai convenabila decat lumea actuala. De asemenea, existau si multi extraterestri cenusii. Un grup care nu a participat la proiect dar a avut rol de observator erau cei din Antares, foarte umani, ferciti, joviali. Nu-i puteai deosebi de rasa noastra, erau foarte asemanatori, atat ca suflet cat si fizic. Acestia nu au participat deloc la proiect, doar au observat lucrarile.
Dar extraterestrii au furnizat tehnologia, aparatura.

Si au trasformat-o ca sa mearga cu calculatorul nostru. Eu am primit sarcina de a o face compatibila cu ceea ce aveam noi. Era deci tehnologie extraterestra, nu stiam cum functioneaza, insa ei ne-au ghidat si am construit-o. Firma ITT avea contract de furnizare de echipament pentru aceste experimente. Existau cartele de intrare de nivel NEGRU, care este cel mai secret nivel. Nimeni nu are acces la depozite sau laboratoare de nivel NEGRU decat daca poseda o cartela de acces pentru acest nivel. Este ca o "gaura neagra". Sunt multe astfel de proiecte, acesta este numai unul dintre ele.

Tunelurile au devenit operationale prin 1977 dupa mari schimbari. In 1979 au obtinut toate rezultatele de care aveau nevoie. Iar in 1983, pe 12 august, proiectul a fost distrus complet, sabotat din interior. Toate acestea sunt descrise in carte. Dar inainte de acest final, ceea ce s-a realizat acolo este aproape de necrezut. Una dintre utilizarile Proiectului Phoenix era sa asigure o linie de transport pentru coloniile de pe planeta Marte. Aceste colonii exista pe Marte din anii 1970. Publicul stie ca omul a ajuns pe Luna in 1969.

De fapt, nemtii au fost primii acolo, in 1947. Iar noi, americanii, am ajuns pe Marte in 1962 cu o expeditie comuna SUA - URSS. Era 22 mai 1962. Filmul documentar "Alternativa 3" realizat de Anglia Television si difuzat in aprilie 1977, si care este disponibil daca stii unde sa-l cauti, arata totul exact cum a fost. Arata chiar transmisia originala! Imaginile au fost transmise de camera TV aflata la bordul navei Explorer sn timp ce aceasta ateriza pe Marte. Acolo s-au gasit multe artefacte. Exista numeroase orase complet distruse, ramasite de la civilizatia precedenta. Si desigur faimosul Sfinx si Piramidele de pe Marte despre care dr. Richard Hoagland povesteste in conferintele sale.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.