Newsletter-ul

Trimis la data: 2015-05-12 Materia: Publicitate-PR Nivel: Facultate Pagini: 4 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: roxanaroxana Dimensiune: 19kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Newsletterul, in traducere "buletininformativ", ainceputprin a fi o forma de publicatieperiodicatrimisaprin e-mail celorabonati la ea, cecuprinde diverse informatiinoidintr-un anumitdomeniu de interes. Mai estedenumitasi e-newsletter (electronic newsletter - scrisoare electronica sau e-mail newsletter - scrisoareprin e-mail) pentru a fi diferentiata de o scrisoareobisnuita.
Referate similare: Newsletter-ul

Potrivitarticolului ,,Oricecompanieartrebuisaaiba un newsletter'' de pe www.prbeta.ro: ,,Unuldintreaspecteleemotionalepozitivepe care le ofera un newsletter estecaprinintermediullui se formeaza o legaturamaiputernicaintrecompaniesiutilizatorul final. Prinaccesareaobisnuita a site-uluicompaniei, utilizatorulprimesteinformatiigenerale, nu simtecaiisuntadresatein mod direct, pecandun newsletter poate fi personalizatsipoateaborda un ton maiputin formal.

Un aspect negativestecautilizatorii care nu vadcorect un newsletter tindsarenunte la a-lmaiciti. Companiatrebuiesaaiba mare grija la detaliisi la posibileprobleme de functionaresiafisarecorecta a informatiei.'' (prbeta.ro)Aproximativ 27% din totalulromanilor cu acces la internet cumparaprodusesiservicii online, potrivitunuistudiurealizat la inceputulanului de compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown. Intregulcomert online din Romania a avutinsaanultrecut o pondere de doar 2% din piata de retail, estimata la 50 de miliarde de euro, comparativ cu ponderile de 4% si 6% din PoloniasiCehia.

Pentruarticole de imbracaminte, romanii au platitanultrecutinmedie 240 de lei, insa au cumparat de aproapecinciorimaimult din punctul de vedere al numarului de tranzactiicomparativ cu 2011.
ObiectiveTransformarealibrariei online elefant.ro intr-un mall online:"VREM CA ELEFANT.RO SA DEVINA AMAZON DE ROMANIA", explica Ana-Rita Da'Ros, directorul de e-commerce al elefant.ro,

planulpetermen lung al site-ului de comert online. Lansatin 2010 sipromovatprinformularea "peste 70.000 de carti", acestavavindeacum "peste 90.000 de produse": incluzandinofertalorjucarii, asigurari RCA, darsisegmentul fashion. Deciziadiversificariiofertei a fostluatadupaunstudiu de piatacorelat cu bazaproprie de date.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.