Newsletter-ul

Trimis la data: 2015-05-12
Materia: Publicitate-PR
Nivel: Facultate
Pagini: 4
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: roxanaroxana
Dimensiune: 19kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Newsletterul, in traducere "buletininformativ", ainceputprin a fi o forma de publicatieperiodicatrimisaprin e-mail celorabonati la ea, cecuprinde diverse informatiinoidintr-un anumitdomeniu de interes. Mai estedenumitasi e-newsletter (electronic newsletter - scrisoare electronica sau e-mail newsletter - scrisoareprin e-mail) pentru a fi diferentiata de o scrisoareobisnuita.

Referate similare:

Potrivitarticolului ,,Oricecompanieartrebuisaaiba un newsletter'' de pe www.prbeta.ro: ,,Unuldintreaspecteleemotionalepozitivepe care le ofera un newsletter estecaprinintermediullui se formeaza o legaturamaiputernicaintrecompaniesiutilizatorul final. Prinaccesareaobisnuita a site-uluicompaniei, utilizatorulprimesteinformatiigenerale, nu simtecaiisuntadresatein mod direct, pecandun newsletter poate fi personalizatsipoateaborda un ton maiputin formal.

Un aspect negativestecautilizatorii care nu vadcorect un newsletter tindsarenunte la a-lmaiciti. Companiatrebuiesaaiba mare grija la detaliisi la posibileprobleme de functionaresiafisarecorecta a informatiei.'' (prbeta.ro)Aproximativ 27% din totalulromanilor cu acces la internet cumparaprodusesiservicii online, potrivitunuistudiurealizat la inceputulanului de compania de cercetare de piata Daedalus Millward Brown. Intregulcomert online din Romania a avutinsaanultrecut o pondere de doar 2% din piata de retail, estimata la 50 de miliarde de euro, comparativ cu ponderile de 4% si 6% din PoloniasiCehia.

Pentruarticole de imbracaminte, romanii au platitanultrecutinmedie 240 de lei, insa au cumparat de aproapecinciorimaimult din punctul de vedere al numarului de tranzactiicomparativ cu 2011.
ObiectiveTransformarealibrariei online elefant.ro intr-un mall online:"VREM CA ELEFANT.RO SA DEVINA AMAZON DE ROMANIA", explica Ana-Rita Da'Ros, directorul de e-commerce al elefant.ro,

planulpetermen lung al site-ului de comert online. Lansatin 2010 sipromovatprinformularea "peste 70.000 de carti", acestavavindeacum "peste 90.000 de produse": incluzandinofertalorjucarii, asigurari RCA, darsisegmentul fashion. Deciziadiversificariiofertei a fostluatadupaunstudiu de piatacorelat cu bazaproprie de date.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.