Organizatia UFO Romanian center

Trimis la data: 2013-12-05
Materia: Economie
Nivel: Liceu
Pagini: 3
Nota: 7.29 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 16kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Aceasta organizatie se ocupa cu dezbaterea si studiul Obiectelor Zburatoare Neidentificate cat si a existentei Civilizatiilor Extraterestre . Este bine de stiut ca organizatia noastra este una nonguvernamentala si nu urmareste nici un profit de pe toata activitatea ei , i-a avand doar o tenta de informare . Despre conducerea UFORC va putem spune doar ca este formata din 3 membrii principali ( Presedintele cel care a infiintat organizatia , vicepresedintele si un membru in care avem deplina incredere ) Dar portile nu se inchid aici ! Toti aceea care sunt pasionati de ufologie si vor sa faca totusi parte dintr-o organizatie trebuie sa stie ca UFORC primeste cu mare bucurie pe toti aceea care isi deschid mintea si nu in ultimul rand , un lucru bun de pus in evidenta este faptul ca toti membrii vor gasi aici cel putin informatiile de care au novoie prin articolele de senzatie pe care le punem la dispozitie . Repet pentru aceea care vor sa faca parte din organizatia noastra ii asteptam cu placere sa i-a legatura cu noi la adresa : uforc@home.ro .

Referate similare:

Si acuma cateva din proiectele de viitor ale organizatiei UFORC
Obiectele zburatoare neidentificate au inceput , de multa vreme , sa intersecteze enigmatic arealul si viata pamantenilor . Mii de observari , de documente istorice , de marturii , de fotografii si de inregistrari video, precum si eforturle unor guverne de a impune un embargo al tacerii in jurul acestor obiecte si fenomene, demonstreaza cu certitudine ca OZN-urile reprezinta o realitate tulburatoare , cu manifestari mai fracvente si in mai multe locuri decat ne imaginam noi.

Nici tara noastra nu a fost scutita , mai ales in ultimile decenii , de vizita misterioaselor obiecte , ca drept fapt este bine venita o asemenea organizatie de dezbatere pe aceasta tema controversata . Pentru inceput vreau sa va anunt ca aceasta problema deloc de neglijat (ufologia) este foarte slab reprezentata in romania vorbind in comparatie cu alte tari specializate in domeniu precum ar fi de exemplu Statele Unite , care detin in special laboratoare si oameni de stiinta care se ocupa cu aceste treburi ! De tinut minte este faptul ca aceste mistere sunt tot mai multe pe zi ce trece , si mai presus de toate ar trebui sa ne ingrijoreze faptul ca sunt dovedite a fi adevarate ! In randurile care urmeaza a fi citite , va vom destainui cateva din proiectele de viitor UFORC .

Cred ca majoritatea oamenilor se intreaba cum se va putea desfasura activitatea centrului de dezbatere . In primul rand tin sa va spun ca comunicarea intre membrii , se face cu ajutorul chat - ului . Acest CHAT va gazdui doar persoanele implicate in dezbatere online , se vor desfasura doar discutii de specialitate , si se vor dezbate toate intamplarile legate de ufologie care se petrec in lume !

Intalnirea pe chat inca nu este stabilita cu exactitate deoarece mai asteptam membrii noi in organizatie .Toti membrii care apartin organizatiei UFO romanian center , trebuie sa aiba neaparat cunostinte in domeniul ufologiei , sa fie serioase , si sa ii intereseze in mod special treaba pe care o vor face ! Un plan care ramane cu siguranta in viitorul indepart este acela , de a face un turneu prin Romania , impreuna cu colaboratorii , prin locurile in care se semnaleaza aparitii OZN destul de dese , si bineinteles in toate locurile unde sunt fenomene neelucidate pentru a imortaliza pe pelicula aceste locuri misterioase !
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.