Organizatia mea - cum este si cum cred eu ca ar trebui sa fie

Trimis la data: 2010-05-16
Materia: Sociologie
Nivel: Facultate
Pagini: 7
Nota: 7.11 / 10
Downloads: 425
Autor: Lelia4us
Dimensiune: 11kb
Voturi: 23
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Organizatia este “ o entitate sociala, constient coordonata, cu granite relativ identificabile, care functioneaza pe baze relativ continue pentru atingerea unui scop (set de scopuri) comun si constientizat de catre membrii sai”.
Grupul G. Canal & C. S.p.A este o organizatie ce activeaza in domeniul tipografic de aproximativ un secol. Fondat in 1915, devine un grup de dimensiune europeana, cu aproximativ 600 de angajati si o cifra de afaceri de 100 milioane de euro in anul 2006. In prezent organizatia are 4 sedii, dintre care trei in nordul Italiei si una in Romania (Bucuresti). Sediul din Romania s-a deschis in anul 2005 iar in momentul de fata reprezinta punctul central de lucru al grupului.

2. Istoric
Din dorinta de a fi mereu in pas cu noile tehnologii si atentia deosebita acordata exigentei clientilor se reflecta si in localizarea celor patru sedii ale grupului tipografic. Localizarea sediilor in centrul Europei faciliteaza accesul rapid la partea externa oferind un bun serviciu de expediere si livrare.

Alegerea Bucurestiului ca si locatie pentru deschiderea unei noi fabrici, G CANALE & C S.A. intareste aceasta strategie de serviciu global. Motivele secundare care au determinat aceasta decizie au fost costuri mai ieftine, abordarea unui potential tipografic inca neexploatat al pietei si posibilitatile de extindere si castig.

3. Obiect de activitate
Grupul G Canale & C S.A. gestioneaza toate activitatile editoriale de la cele de creatie si redactie la prepress, tipar si legatorie, atat pentru piata nationala cat si pentru cea internationala.
Tipografia noastra produce orice fel de materiale ilustrate, de la enciclopedii, dictionare, carti scolare, carti pentru copiii, carti de arta, ziare stiintifice si tehnice si pliante promotionale pentru marile retele de hipermarketuri pana la reviste ilustrate de prestigiu.

4. Misiunea organizatiei
Misiunea organizatiei din Romania este implementarea unei tehnologii avansate care sa fie capabila de a oferi intr-un timp cat mai scurt si la preturi competitive servicii de calitate de tipar si de legatorie pe piata romaneasca si de a se mentine in topul celor sapte mari tipografii din tara.

5. Viziunea organizatiei
Compania G Canale & C S.A. are in plan investitii in valoare de opt milioane de euro pentru construirea unei noi locatii si pentru achizitionarea de utilaje noi, menite sa asigure cresterea productivitatii si totodata sa permita producerea unor game diversificate de produse.

“ Intr-o piata dominata de sapte jucatori principali, grupul se orienteaza catre cresterea calitatii serviciilor, prin efectuarea de investitii in tehnologie de ultima ora. Cu o investitie de peste 20 de milioane de euro in perioada 2006-2008, ne propunem sa devenim lideri de piata pe segmentul de carti si printuri publicitare ca raspuns la o crestere a cererii de piata”, a declarat Directorul General intr-o sedinta, la sfarsitul anului 2009.

6. Valori
Cu o veche traditie pe piata europeana, organizatia G Canale & C S.p.A. doreste si pe viitor sa dea dovada de profesionalism in aceasta industrie. De aceea de-a lungul timpului scopul organizatiei a fost de a pune in valoare talentul persoanelor care vor sa invete si sa faca performanta in acest domeniu, atat in Italia cat si in Romania.

Impreuna impartasim valori precum munca si depasirea obiectivelor prin solutii cat mai eficiente, iar atmosfera amicala si generoasa de lucru ne ofera satisfactii in fiecare zi. Suntem o echipa numeroasa formata din oameni tineri, ambitiosi si motivati.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.