Parerea mea despre lumea in care traim

Trimis la data: 2014-11-11
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 1
Nota: 9.76 / 10
Downloads: 1
Autor: gatcan
Dimensiune: 16kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Pe parcursul vietii noastre parerea noastra despre lumea in care traim se schimba in functie de fiecare zi traita .
Noi traim intro lume reala as spune chear cruda , in fiecare zi ne ciocnim de problemele vietii care dese ori ne incurca planurile ne face sa vedem viata in culori gri , in unele moment ma simt cu mainile legate , neputiincios , unde unica scapare este optimizmul si increderea in noi de a gasi noi forte pentru a reaprinde acea lumina a sperantei in viata noastra
Noi traim intro lume reala as spune chear cruda , in fiecare zi ne ciocnim de problemele vietii care dese ori ne incurca planurile ne face sa vedem viata in culori gri , in unele moment ma simt cu mainile legate , neputiincios , unde unica scapare este optimizmul si increderea in noi de a gasi noi forte pentru a reaprinde acea lumina a sperantei in viata noastra .

Exista oameni care traiesc prea mult in frica pentru ziua de maine Oameni care indura oameni care se impaca cu destinul si soarta insa mai sunt si oameni care se zbat pentru fericire si si succes care pretuiesc orice lucru neinsemnat la prima vedere , recunosc frumosul in orice ii inconjoara pentru ca exista oameni care se multumesc cu ceea ce au , mai exista oameni care cauta rostul in viata in tot cei maret Si valoros deseori ne deschidem sufletul acestor oameni cu sufletul mut si orb , cu o lume launtrica trista si pustie .

Azi nu mai credem in omenie si respect ci in tehnolgiile avansate care au schimbat totalment omul facindul surd si orb la lucrurile frumoase ce se petrec in jurul nostrum in fiecare clipa .
Lumea in ziua de azi este cruda , parintii se cearta de la nimicuri , frati cu surori nu mai vorbes , unde se duce lumea asta, la bogatie si prosperitate , poate , insa sa nu uitam de valorile noastre omenesti sa nu lasam in urma patria si casa parinteasa dese ori ramin copii singuri acasa departe de mama cersind o bucata de paine , oare asta e ceva normal ?
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.