Piramida lui Maslow

Trimis la data: 2007-02-19
Materia: Psihologie
Nivel: Facultate
Pagini: 6
Nota: 7.35 / 10
Downloads: 9831
Autor: Adina Voiculescu
Dimensiune: 16kb
Voturi: 357
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Piramida lui Maslow, acest chestionar consta intr-o serie de afirmatii care pot sau nu escrie cum te simti in job-ul tau. Ti se cere sa decizi cat de bine fiecare din cele 20 de afirmatii descriu ceea ce simti in legatura cu job-ul tau. Nu exista raspunsuri corecte.Piramida lui Maslow
Piramida lui Maslow, chestionarul este destinat sa te ajute in descoperirea si intelegerea mai buna a factorilor principali in munca ta. Cat de folositoare iti vor fi rezultatele acestui chestionar depinde numai de tine! Depinde de sinceritatea pe care o ai in atitudinile si simtamintele referitoare la minca ta.Piramida lui Maslow

Piramida lui Maslow - Chestionar

Piramida lui Maslow - Indicatii: Raspundeti la urmatoarele 20 de afirmatii indicand care este adevarata pentru voi, aceasta insemnand parerea si ce credeti despre voi insiva. Incercuiti litera care credeti ca reprezinta cel mai bine ceea ce ganditi, folosind urmatoarea cheie:

C = complet adevarat si corect
M = aproape adevarat si corect
P = partial adevarat si corect
S = usor (putin) adevarat si corect
N = neadevarat si complet incorect

Scor

Indrumari: Pentru fiecare afirmatie din chestionar trebuie sa incercuiesti o litera pentru a indica ce este adevarat pentru tine. In diagrama de mai jos, incercuieste numarul care corespunde cu litera aleasa pentru fiecare din cele 20 de afirmatii. De exemplu: daca la afirmatia numaril 1 ai raspuns cu litera “P” – partial adevarat – va trebui sa incercuiesti numarul “3” din casuta 1 a diagramei.

Scor: Fiecare din cele patru coloane are un minim de 5 si maxim de 25 de puncte. Scorurile de 20 sau mai mari pe orice scala sunt mari si sugereaza ca motivele masurate pe acea scala sunt foarte importante pentru tine.

Scorurile de la 15 la 19 sugereaza ca motivele masurate pe acea scala au o importanta moderata pentru tine. Scorurile de la 10 la 14 sunt mici si sugereaza ca motivele nu sunt neaparat importante pentru tine. Scorurile mai mici de 10 sugereaza ca motivele masurate pe acea scala nu sunt deloc importante pentru tine. In continuare este un ghid interpretativ pentru fiecare din cele 4 scali.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.