Plan de afaceri SC Wallace SRL

Trimis la data: 2010-07-03
Materia: Economie
Nivel: Facultate
Pagini: 9
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: Horia_P
Dimensiune: 25kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
1.Clienti:Clientela este formata exclusiv din persoane fizice.
2.Sistemul de distributie utilizat si cel necesar: Produsele noastre sunt ditribuite(comercializate) in interiorul punctului de lucru.Consideram ca o extindere a spatiului comercial ar fi necesara,in special pe perioada sezonului de vara,mai precis amenajarea unei terase.
3.Concurentii(nume,date cunoscute despre acestia):In categoria concurentiilor directi pot fi incadrati:Cafe Atu,Colisee.
Acestia dispun de terase,mobilizand astfel un numar mai mare de clienti pe perioada verii.
4.Pozitionarea produselor si serviciilor societatii fata de concurenta:
Referitor la nivelul mediu al preturilor produselor pe care le desfacem,ne situam intr-o pozitie favorabila fata de concurenta.Serviciile oferite sunt de o calitate superioara,iar pesonalul de care dispunem prezinta un grad ridicat de instruire.
Atragem clientii prin organizarea unor evenimente,precum si promovarea unor programe de oferta speciala.

Codul CAEN al proiectului:554-baruri
Tarile de origine ale achizitiilor de bunuri si servicii: Romania
Valoare totala a proiectului de investitie propus: 12 000 euro
Valoarea creditului solicitat:12 000 euro
3.Elemente generale privind proiectul:
Extinderea spatiului de desfasurare a activitatii,urmarind astfel cresterea numarului de clienti,sporirea cifrei de afaceri.

4.Descrierea procesului tehnologic ,cu imbunatatirile propuse prin proiect:cresterea cantitatii de bunuri oferite precum si modificarea cantitativa a bunurilor achizitionate de la furnizori
4.1 Impactul asupra mediului: proiectul de investitie nu va avea un impact negativ asupra mediului inconjurator .
4.2 Asigurarea cu utilitati (electricitate ,apa ,gaze etc.): vor fi necesare pentru implementarea proiectului extinderea instalatiei de electricitate .

4.3 Alte aspecte legale relevante:pentru realizarea proiectului au fost obtinute autorizatiile legale pentru ridicare de constructii pe spatiul public , autorizatii pe care le anexam la prezentul proiect.
5. Structura de management in implementarea proiectului: coordonarea executiei proiectului va fi indeplinita de managerul Marin Bogdan,precum si asociatul unic Fratutescu Oana.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.