Plan de afaceri emisiune tv

Trimis la data: 2013-02-01
Materia: Publicitate-PR
Nivel: Facultate
Pagini: 13
Nota: 9.53 / 10
Downloads: 1
Autor: stoe
Dimensiune: 28kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Societatea comerciala SC S.V. Tech Communication SRL ce poseda televiziunea MusicMax a luat fiinta in anul 2011.In acelasi an societatea a inceput emisia pe nou infiintatul post de radio Music Hits. Datorita nevoilor pietei patronatul companiei a luat hotararea de a infiinta si un post de televiziune pentru a oferi un pachet complet de emisie radio-tv, si astfel incepand cu luna ianuarie 2012 televiziunea MusicMax a inceput emisia. Odata cu aparitia postului de televiziunea, societatea a inceput cautarea de furnizori de materiale audio si audio-video in scopul promovarii acestora, semnand pana in prezent contracte de distributie cu 5 din cele 6 case de discuri si productie din Romania.
Intrucat radioul Music Hits este un radio de tip CHR (Contemporary Hits Radio) si televiziunea se incadreaza in acelasi segment, difuzand ultimele noutati in materie de muzica si videoclipuri de pe plan intern si international.Practic dorinta initiala a proprietarilor de a devenii lider de piata pe domeniul distributiei de materiale audio si audio-video sa indeplinit intrucat in doar 4 luni de emisie Tv si 10 luni de emisie radio, trustul a devenit lider de piata pe segment.

Din punct de vedere al noutatilor aduse de aceasta companie se remarca in primul rand modelul de afacere adus in practica.De la inceput practic s-a dorit crearea unei infrastructuri comunicationale cu scopul de a distribui continut muzical sa spunem "un magazin de prezentare" pentru casele de discuri si de productie.Scopul trustului este acela a fi lider de piata detasat in Romania in ceea ce priveste distribuirea de materiale audio - video pe toate canalele posibile.In acest sens obiectivele principale sunt: infiintarea a inca 2 radiouri respectiv MusicTradition si Music Rock si a inca o televiziune respectiv Music Oldies pentru a putea segmenta consumatorii in functie de preferinte.

Pentru a face cat mai atractive posturile radio-tv, acestea difuzeaza si emisiuni specifice domeniului.In cazul televiziunii putem enumera: Fresh Romania emisiune de tip "top muzica", "Showbiz News" - emisiune zilnica informativa in domeniul muzica, "La povesti cu vedete" -emisiunea cu participarea vedetelor din muzica autohtona si altele.

Intrucat in urma feedbackului primit de la telespectatori s-a evidentiat dorinta acestora de a viziona o emisiune ce sa prezinte echipamentele tehnice audio atat profesionale (pentru discoteci, cluburi sau concerte) cat si a celor pentru utilizare acasa s-a luat hotararea realizarii emisiunii "Sound Gear".

Emisiunea urmeaza sa aiba o intindere de 60 de minute (inclusiv publicitate, promo, etc) si sa se difuzeze incepand cu 03.06 2012 in fiecare duminica incepand cu ora 14:00.Aceasta urmeaza a fi prezentata de catre Mihai "Michi" Campineanu membru fondator al formatie Suie Paparude, cunoscut printre altele si pentru pasiunea pentru echipamente muzicale.Formatul emisiunii va fi urmatorul:Prima parte - prezentare de echipament audio - in fiecare saptamana un producator sau distribuitor isi va prezenta echipamentele ce le propun spre vanzare

Partea a 2-a - raspunsuri la intrebarile venite de la telespectatori in saptamana in curs.Partea a 3-a - cronica de concerte -in fiecare saptamana Michi alaturi de echipa de filmare se va deplasa la un eveniment din tara pentru a discuta cu tehnicienii in vederea prezentarii set-up-ului audio folosit.Partea a 4-a - stiri si noutati in materie de echipamente audio."Sound Gear" se va remarca prim unicitatea absoluta ce o va avea pe piata.In prezent nici o televiziune nu poseda o emisiune similara, desi in strainatate prezenta acestora in grila de programe a televiziunilor muzicale este aproape nelipsita. De aceea televiziunea MusicMix considera ca va satisface dorintele telespectatorilor sai.

Din punct de vedere al tehnologiei necesare este nevoie doar de achizitia unei camere video insotita de accesorii dedicate pentru interviuri in zone zgomotoase.In rest, de platou de filmare nu va fi nevoie intrucat emisiunea se realizeaza in fata unui perete tv albastru pentru a se insera in productie fundalul dorit, iar celelalte materiale video se realizeaza la fata locului fiind necesare doar retusuri de productie si post productie in laboratorul propriu al televiziunii.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.