Plan de afaceri firma IT

Trimis la data: 2013-03-14
Materia: Economie
Nivel: Facultate
Pagini: 33
Nota: 7.03 / 10
Downloads: 5
Autor: andreea.roxana
Dimensiune: 460kb
Voturi: 3
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Acest plan de afaceri este intocmit de catre firma S.C."New World IT" S.A. pentru a servi la prezentarea generala a situatiei de debut a firmei si a perspectivelor acesteia pentru urmatoarele 18 luni, in cadrul primei Adunari Generale a Actionarilor.Studiile de piata pe care le-am avut la dispozitie au aratat ca printre lucrurile pe care publicul le aateapta de la o companie de IT sunt:preturi cat mai mici,servicii de calitate si conditii deosebite, bonusuri pentru fidelitate.
Firma noastra se distinge de concurenta sa prin serviciile oferite,servicii gratuite,bonusurile pentru fidelitate,profesionalismul si competenta angajatilor.Asiguram clientilor nostri serviciile unor companii care respecta cele mai inalte standarde. Totodata angajatii firmei noastre vor asigura asistenta dorita pentru alegerea variantei celei mai potrivite pentru client.

Toate preturile sunt negociabile,in anumite conditii ele putand fi reduse cu pana la 15% din pretul initial.Oferim de asemenea clientilor nostri posibilitatea de a plati in rate cu multiplele avantaje pe care le ofera aceasta varianta.Politica firmei este aceea de a permanentiza legaturile cu clientii sai astfel incat acestea sa devina legaturi permanente cu niste "clientti fideli".Acesta este cuvantul cheie al reusitei intregii afaceri,multumirea unui client astfel incat el sa revina la aceeasi companie si cu un nou client.

Scrisori de felicitare cu prilejul sarbatorilor,scrisori de multumire pentru incredere si altele vor pastra relatia dintre vanzator si cumparator.In plus,fiecare client va avea desemnat un colaborator al firmei care se va ocupa de informarea continua a clientului.Se vor realiza spoturi video si audio care vor fi difuzate pe principalele canale media ale tarii.

S.C. NEW WORLD IT S.A. este o societate cu capital integral privat.Firma functioneaza in domeniul tehnologiei informatiei si al calculatoarelor oferind servicii software precum si servicii de consultanta si asistenta tehnica in informatica.Primul capitol cuprinde prezentarea firmei,datele de identificare ale firmei,activitatile principale, piata pe care actioneaza,resursele umane ale firmei,programul de dezvoltare,serviciile oferite precum si altele.

Al doilea capitol cuprinde resursele materiale ale firmei,furnizorii,clientela,concurenta precum si parteneriatele intreprinderii.Al treilea capitol cuprinde planul financiar precum si aspectele financiare ale intreprinderii.S.C. NEW WORLD IT S.A. dupa cum arata si denumirea,se doreste a fi o societate pe actiuni,al carui obiect de activitate il constituie instruirea clientilor in utilizarea calculatorului.

Societatea face parte din sectorul tertiar,cel al serviciilor.
S.C. NEW WORLD IT S.A. este o societate cu capital integral privat.Firma functioneaza in domeniul tehnologiei informatiei si al calculatoarelor oferind servicii software precum si servicii de consultanta si asistenta tehnica in informatica.S.C. NEW WORLD IT S.A. dispune de un colectiv de ingineri si tehnicieni capabili de rezolvarea oricarei probleme software.

Practic,nu cunoaste nici un fel de limitare,deoarece,serviciile pe care le oferim se adreseaza tuturor categoriilor profesionale si de varste,indiferent de nivelul de cunostinte detinut de persoanele interesate.Produsele sunt destinate celor trei mari tipuri de clienti:cei care nu poseda nici un fel de cunostinte si doresc sa se initieze in unul sau mai multe domenii,cei care au anumite cunostinte si doresc sa se informeze in continuare si celor care doresc sa devina experti intr-un domeniu.

Pregatirea profesionala a potentialilor clienti nu presupune neaparat studii superioare si nici cunostinte in domeniul informatic.De asemenea cursurile de instruire pot avea un program fix sau flexibil,in functie de posibilitatile de timp a celor care doresc sa le urmeze.Aceasta facilitate se adreseaza in special persoanelor care au deja un loc de munca si doresc sa se auto perfectioneze sau sa se reorienteze profesional.

Cercetarea de piata ne indreptateste sa intrevedem o evolutie puternic pozitiva in acest domeniu al instruirii informatice,deoarece piata romaneasca se afla intr-o dezvoltare exponentiala a domeniului serviciilor si in special a celor informatice. Un segment foarte important de piata il reprezinta cel al contabililor si celor care doresc sa se formeze si reformeze profesional.

De asemenea o cerinta foarte des intalnita in momentul angajarii o constituie cunoasterea macar a utilizarii Windows si programelor OFFICE.Avantajul competitiv il constituie calitatea serviciilor prestate de firma si in special certificarea in cazul absolvirii cursurilor certificare in acord cu Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.