Plan de afaceri web design

Trimis la data: 2013-02-10
Materia: Management
Nivel: Liceu
Pagini: 7
Nota: 7.83 / 10
Downloads: 1
Autor: Flueras sorin
Dimensiune: 628kb
Voturi: 4
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Obiectivul principal de activitate al societatii il reprezinta furnizarea de servicii de web design pe piata din Romania. Sediul firmei va fi in orasul Timisoara, iar livrarea serviciilor se face prin internet. Atragerea clientilor se va face, in principal, prin contactarea telefonica a potentialilor clienti si prin utilizarea uneltelor de pe internet. Obiectivul companiei este sa identifice potentialii clienti de pe piata, fara ca acestia sa aibe initiativa si sa le prezinte o oferta extrem de competitiva cu care sa ii atraga in concretizarea unui contract.

Referate similare:

Serviciile oferite de aceasta firma vor fi dedicate webdesign-ului si web developement-ului. Calitatea serviciilor se bazeaza pe experienta in domeniu, expertiza tehnologica a programatorilor si pe creativitatea designerilor. Produsele oferite sunt: logo design, graphic design, website design si web consultancy. Paginile web vor fi realizate in scopul de a face publicitate firmei care a apelat la aceste servicii.
Sistemul de operare folosit va fi Microsoft si in acest scop se va apela la licenta de Windows Seven. Designerii vor folosi licentele Adobe Photoshop si Adobe Flash.

Pentru secretaria se va folosi un computer cu programul Microsoft Office. In ultimii ani piata serviciilor care au la baza Internetul ( si implicit designul de pagini web) a cunoscut un progres extraordinar. Acest fenomen a fost sprijinit si de gradul tot mai mare de infiltrare al calculatoarelor si al internetului in randul populatiei. In mediul urban si in deosebi in orasele mari accesul la internet este deja un lucru obisnuit. Numeroase familii detin calculatoare si acces la Internet la domiciliu, altii la locul de munca/scoala, iar pentru cei care nu se incadreaza in niciuna dintre aceste categorii exista deja o multitudine de Internet-cafe-uri, unde doritorii pot accesa toata gama de servicii web.

Pentru a fi competitiva pe aceasta piata, o firma trebuie sa ofere un pachet complex de servicii compus din: web design ( realizarea de site-uri cu continut cat mai variat si atractiv), prelucrarea si obtimizarea de fotografii digitale, grafica web ( design, prelucrare si corectare imagini, scanare, logo si tematica design pentru web banare statice si rotative, Macromedia Flash, grafica originala-harti, traduceri), alte servicii.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.