Posibilitati de perfectionare a managementului resurselor umane intr-o firma de turism

Trimis la data: 2017-09-23
Materia: Turism
Nivel: Facultate
Pagini: 14
Nota: 8.08 / 10
Downloads: 0
Autor: ralukaaa22
Dimensiune: 86kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: pptx
Acorda si tu o nota acestui referat:
Este un fisier power point de 20 slide-uri. Referatul analizeaza firma ODESSA TOUR.
CAP. 1: PREZENTAREA FIRMEI DE TURISM ODESSA TOUR
1.1. FISA PACIENTULUI FIRMA

Istoricul firmei este structurat in trei etape.

In prima faza, firma s-a numit S.C ODESSA Tour S.R.L si a fost infiintata in martie 2001, cand in urma unei cereri de inregistrare facuta la Camera de Comert si Industrie ea a primit un numar de ordine in Registrul Comertului: J40/166272001 si un cod fiscal: R 13711056. Initial sediul a fost pe Bd. Carol I, nr. 54.

In urmatoarea etapa a avut loc transformarea societatii din societate comerciala cu raspundere limitata cu doi asociati in societate cu raspundere limitata cu asociat unic, prin retragerea din societate a domnului Ciobanu Mihai. Astfel doamna Toma Georgeta devine asociat unic.

In etapa a treia, S.C ODESSA Tour S.R.L s-a transformat in ODESSA Tour International, prin asocierea cu doamna Burcea Mirela, conferentiar universitar, persoana fizica autorizata in desfasurarea de consulting si activitati educational - profesionale pentru tineri si specialisti. In aceasta ultima forma, agentia are concentrata activitatea mai ales pe oferta externa.

In prezent, produsele turistice cu care ei se prezinta pe piata turistica sunt urmatoarele:

-vacante individuale si de grup;circuite europene originale;
-programe pentru tineret (sejururi cultural - educative, tabere de creatie, sejururi lingvistice, sejururi de divertisment);
-stagii profesionale pentru specialistii in agricultura.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.