Power Point

Trimis la data: 2006-12-03
Materia: Informatica
Nivel: Liceu
Pagini: 2
Nota: 7.71 / 10
Downloads: 8904
Autor: Dana g.
Dimensiune: 9kb
Voturi: 375
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Marcatori în Power point: pentru a adăuga unui diapozitiv marcatori sau numerotare se parcurg paşii următori:Pasul1: Selectaţi liniile de text la care doriţi să adăugaţi marcatori sau numerotare.Pasul 2: În meniul Format, faceţi clic pe Marcatori şi Numerotare.Pasul 3: Se alege tipul de marcator din câmpul Cu marcatori sau tipul de numerotare din câmpul Numerotat.Power Point
Power Point.Fereastra auto shape se deschide fie cu dublu click pe bordura casetei, fie prin alegerea comenzii Formatare substituent din meniul deschis cu click dreapta pe bordura casetei. Opţiunile prezentate in această fereastră sunt: Culori şi linii; Dimensiune; Poziţie; Imagine; Caseta text.

Power Point.Se alege Size şi modalitatea de modificare a dimensiunilor casetei(înălţime, lăţime, unghiul de rotaţie, modificarea înălţimii şi lăţimii cu un anumit procent)
B)Mutare: casetele text, ca şi orice alt obiect, se vor muta prin taiere şi lipire, astfel:
Pasul 1: Se selectează caseta care va fi mutată.
Pasul 2: Se apasă combinaţia de taste CTRL+X sau se alege butonul Decupare din bara de butoane standard sau se alege comanda Decupare din meniul EDITARE.

Pasul 3: Se poziţionează cursorul în interiorul diapozitivului unde se doreşte mutarea casetei.
Pasul 4: Se apasă combinaţia de taste CTRL+V sau se apasă butonul Lipire de pe bara de butoane standard sau se alege comanda Paste din meniul EDITARE.
C)Setarea culorilor şi liniilor casetelor text: implicit fundalul şi linia care înconjoară caseta text sunt transparente dar acestea pot fi modificate in funcţie de dorinţa utilizatorului. Toate aceste modificări vor putea fi făcute in fereastra Formatare substituent/Culori şi linii.

Multiplicarea diapozitivelor: in cazul in care dorim adăugarea unui diapozitiv gol urmând a fi prelucrat de utilizator se va alege comanda Diapozitiv nou din meniul INSERARE. Daca dorim multiplicarea unui diapozitiv deja prelucrat se selectează diapozitivul respectiv după care se alege comanda Copiere din meniul EDITARE. Tot din meniul editare alegem comanda Lipire.

Ştergerea unui diapozitiv: pentru ştergerea unui diapozitiv se selectează diapozitivul in cauză prin realizarea unui click pe acesta după care se apasă tasta Delete de la tastatură sau se va alege comanda Ştergere diapozitiv din meniul deschis cu click dreapta pe diapozitiv.

Introducerea butoanelor: aplicaţia Power Point pune la dispoziţia utilizatorului un instrument numit Action Buttons(butoane de acţiune) cu care se poate sări de la un diapozitiv la altul al prezentării.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.