Power point - for Web

Trimis la data: 2006-06-17 Materia: Informatica Nivel: Facultate Pagini: 90 Nota: / 10 Downloads: 16
Autor: Anonim Dimensiune: 2677kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Acest curs îşi propune să te perfecţioneze în tehnica construirii unei prezentări utilizând instrumentele puse la dispoziţie de aplicaţia Power Point. Tot în acest curs vei învăţa cum să publici sau cum să vizualizezi o prezentare ca pagină Web prin intermediul Internet-ului.

Dacă doreşti să adaugi şi data în header vei bifa opţiunea Date and time. În mod implicit este bifată opţiunea Fixed ceea ce-ţi permite să introduci data dorită de tine. Dacă doreşti ca data să se actualizeze automat vei bifa opţiunea Update automatically.

Ca şi în cazul anterior poţi aplica header şi footer numai pe slide-ul curent sau pe toate dacă execuţi clic pe Apply to all. În acest moment caseta de dialog se închide. Deşi header-ele şi footer-ele adăugate de tine în prezentare nu sunt vizibile, ele există şi vor fi vizibile atunci când vei lista prezentarea sau o vei rula pe ecran.În capitolul următor vei învăţa cum să foloseşti opţiunea Spelling în cazul în care ai de făcut o prezentare în limba engleză şi doreşti să-ţi verifici din punct de vedere ortografic prezentarea.

Aplicaţia Power Point 2000 ştie să identifice erorile de ortografie pentru limba engleză. Cuvintele scrise eronat vor fi subliniate cu linie ondulată roşie. Dacă vei executa clic-dreapta pe un astfel de cuvânt îl vei putea corecta, ignora sau adăuga în dicţionar.

În cazul în care nu este bifată opţiunea care te va corecta în timp ce scrii şi dacă doreşti ca aplicaţia să-ţi ofere o mână de ajutor execută clic pe butonul Spelling de pe bara standard, sau apasă tasta F7, sau execută clic pe butonul Tools de pe bara de meniuri şi alege opţiunea Spelling.

Meniul rapid care se desfăşoară când execuţi clic dreapta pe cuvântul scris greşit îţi pune la dispoziţie câteva sugestii de scriere a cuvântului respectiv. Ca în text să-ţi apară varianta corectă a cuvântului vei selecta varianta care se potriveşte în context şi vei executa clic pe ea.

Dacă aplicaţia găseşte un cuvânt pe care nu-l are în dicţionar, chiar dacă acesta este scris corect, va fi semnalizat ca eroare de scriere. De obicei numele de persoane, oraşe, produse, vor fi semnalizate ca erori de scriere. În acest caz poţi face două lucruri, apelând la celelalte două opţiuni din meniul rapid:Ignore All – lasă cuvântul aşa cum l-ai scris şi-l va ignora ori de câte ori îl va întâlni în tot restul prezentării.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.