Prezentare Power Point: Rolul si locul turismului international in dezvoltarea economico-sociala a Turciei

Trimis la data: 2017-09-23
Materia: Turism
Nivel: Facultate
Pagini: 10
Nota: 9.43 / 10
Downloads: 0
Autor: ralukaaa22
Dimensiune: 2344kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: pptx
Acorda si tu o nota acestui referat:
Prezentare Power Point de 10 slide-uri despre rolul si locul turismului international in dezvoltarea economico-sociala a Turciei.
Resurse turistice antropice

Moscheea Agia Sofia

Datand din secolul VI, Agia Sofia a fost la origine o bazilica construita in onoarea imparatului roman Justinian I. Cupola masiva (cu un diametru de 31 metri) acopera ceea ce a reprezentat mai bine de 1000 de ani, cel mai mare spatiu inchis din lume.

Palatul Topkapi

Este un muzeu din Istanbul, fosta resedinta a sultanilor otomani timp de aproximativ de 400 de ani (1465-1856). Este o atractie turistica majora a orasului, alaturi de Hagia Sofia, fiind cel mai vizitat muzeu din tara. In anul 1985 a intrat in Patrimoniul mondial UNESCO.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.