Prezentarea agentiei de imobiliare Star Intermed

Trimis la data: 2006-05-08 Materia: Management Nivel: Facultate Pagini: 12 Nota: / 10 Downloads: 371
Autor: Corina Dimensiune: 20kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Povestea de succes a companiei STAR INTERMED SRL incepe cu perioada anilor ‘90, declansata fiind de ideile inovatoare ale fondatorilor acesteia si sustinuta prin eforturi materiale proprii.S-a reusit astfel, printr-un volum enorm de munca, sa se ofere potentialilor clienti din Romania o alternativa rentabila si eficienta privind activitatile imobiliare.Ulterior, datorita calitatii serviciilor oferite, dar si a rapiditatii si sigurantei efectuarii vanzarii ,cumpararii si inchirierii bunurilor imobiliare am reusit sa onoram exigentele celor mai reprezentativi exponenti ai vietii economice.

Un nou pas in imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite a fost reorganizarea fluxului informational. Acest fapt a permis scaderea timpului de tranzit al informatiilor si, implicit, a timpului de tranzit al expeditiilor procesate de noi. Avand la baza o dotare tehnica de exceptie noul flux a permis deschiderea de noi campuri de actiune si furnizarea de servicii suplimentare.

Astfel, caracterizata de un dinamism specific, STAR INTERMED nu numai ca a tinut pasul cu evolutiile actuale, ba chiar a reusit sa anticipeze potentialul multor schimbari, dezvoltand o infrastructura puternica si adaptabila nevoilor in continua crestere. Acesta este secretul nostru prin care reusim sa atragem clienti din toate categorile.

Agentii colaboratoare si concurenta
Tendintele actuale de crestere a activitatilor agentilor economici precum si planurile lor de dezvoltare ulterioara constituie premiza liniei de dezvoltare a companiei noastre.

Astfel parteneriatele incheiate cu companii representative in Romania ne-au deschis o noua viziune a modului in care trebuie sa reactionam cu mediul economic actual.

Costurile mici, adaptabilitatea, fiabilitatea sincronizarea, profesionalismul si calitatea sunt cateva din atributele ce trebuie ce trebuie adaugate la descrierea colaborarii cu firma noastra.Agentiile colaboratoare sunt:Casa Del,Imobilul Net.Cateva dintre agentiile concurente sunt: Alma Imobiliare,Activ Imob,Mentor,Prezident Imobiliar;

Organizarea este un proces de grupare a resurselor şi activităţilor întreprinderii imobiliare în scopul obţinerii unor rezultate economice şi sociale în condiţii de eficienţă.

]Organizarea şi coordonarea activităţii diferitelor departamente şi ale personalului aferent se realizează prin intermediul unei structuri organizatorice.

Structura organizatorică reprezintă ansamblul compartimentelor existente într-o întreprindere şi a relaţiilor desemnate a avea loc între acestea în scopul facilitării utilizării resurselor şi realizării obiectivelor stabilite.

Structura organizatorică a unei agenţii depinde de mai mulţi factori între care:numărul de angajaţi;amplitudinea gamei de servicii
obiectul de activitate;competenţa managerială.

Societatea Comercială STAR INTERMED este organizată conform cerinţelor obiectului de activitate, în concordanţă cu prevederile legale.
Astfel, conducerea este asigurată de Adunarea Generală a Asociaţilor, care îşi desfăşoară activitatea în concordanţă cu legea română, prevederile contractului şi statutului, societatea fiind administrată de către un administrator unic care îndeplineşte funcţia de director general al societăţii.

Acesta numeşte directorul executiv, coordonează activitatea departamentelor:vanzari-cumparari,inchirieri,de marketing si financiar-contabil.Organizarea şi coordonarea activităţii diferitelor departamente şi ale personalului aferent se realizează prin intermediul unei structuri organizatorice.

Structura organizatorică a soc STAR INTERMED include patru departamente, în cadrul cărora sunt incluse o serie de birouri, unde îşi desfăşoară activitatea 40 de persoane, astfel:

Departamentul programe vanzare-cumparare
Departamentul de inchirieri
Departamentul de marketing
Departamentul financiar contabil

Departamentul vânzări-cumparari
Condus de catre directorul departamentului de vanzare-cumparare care are in subordine agenti imobiliari.

Acest departament are următoarele atribuţii: studiul pieţei şi contractarea diferiţilor prestatori de servicii interni ,încheierea şi derularea de contracte pentru actiunile imobiliare cu parteneri interni , organizarea şi coordonarea activităţii de vânzare /cumparare desfăşurate la nivelul fiecăreia dintre agenţii.

Activitatea desfăşurată la nivelul fiecărei agenţii vizează:
oferirea spre vânzare a bunurilor imobiliare
furnizarea informaţiilor despre oferte
încheierea contractului cu clientul
încasarea contravalorii serviciilor;

Tehnici de vanzare
Una dintre tehnicile de baza este “alcatuirea listei de clienti” care consta intr-o lista proprie de clienti si este eficienta numai daca include cat mai multe informatii despre client si despre cererea sau oferta sa.

Etapa de deschidere in procesul de vanzare este denumita abordare. In acest caz obiectul il constituie deschiderea unei conversatii pentru a castiga si a mentine atentia clientului .

Accentul se pune pe contractul vizual cu clientul ,pe zambet si pe intrebari deschise.Persoana care va fi bine tratata va cumpara serviciul pe care il oferim si le va vorbi cunostintelor despre firma noastra.

Stiri
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.