Profesorul preferat

Trimis la data: 2012-01-13
Materia: Romana
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 1
Nota: 7.03 / 10
Downloads: 2029
Autor: Veronica
Dimensiune: 9kb
Voturi: 186
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Cu totii avem un profesor preferat fie pentru cum vorbeste sau cum se comporta... Este cel care de-a lungul orelor incearca si-i reuseste sa ne faca sa intelegem tema. In acelasi timp cercind sa fie un model pentru noi. Nu ma gindisem cine poate fi acel profesor care mi-a cistigat increderea si simpatia. Stind totusi un pic pe ginduri iti dai seama ca totusi exista cel profesor pur si simplu nu-ti ai dat seama. Poate ca nu ma pricep prea bine la obiectul dat, dar imi place.
Cu totii avem un profesor preferat fie pentru cum vorbeste sau cum se comporta... Este cel care de-a lungul orelor incearca si-i reuseste sa ne faca sa intelegem tema.

In acelasi timp cercind sa fie un model pentru noi. Nu ma gindisem cine poate fi acel profesor care mi-a cistigat increderea si simpatia. Stind totusi un pic pe ginduri iti dai seama ca totusi exista cel profesor pur si simplu nu-ti ai dat seama. Poate ca nu ma pricep prea bine la obiectul dat, dar imi place.

Nu ma gindisem cine poate fi acel profesor care mi-a cistigat increderea si simpatia. Stind totusi un pic pe ginduri iti dai seama ca totusi exista cel profesor pur si simplu nu-ti ai dat seama. Poate ca nu ma pricep prea bine la obiectul dat, dar imi place.

Imi placea si-mi mai place cind ne zimbeste, glumeste cu noi si incearca sa ne inteleaga. Numele nu conteaza, conteaza cum se atirna fata de tine si ceilalti colegi.Un profesor care sa-ti fie pe placcred ca este o raritate.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.