Proiect - Tehnici de negociere

Trimis la data: 2017-02-04 Materia: Marketing Nivel: Facultate Pagini: 10 Nota: / 10 Downloads: 1
Autor: valentinac Dimensiune: 254kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
1. O recenzie de carte in domeniul negocierii
2. Profilul omului de afaceri X
- functia detinuta, varsta, stare de sanatate, activitati si responsabilitati, pozitia in organizatie, modul de a se comporta in afaceri, modul de a se comporta cu subordonatii, particularitati comportamentale in afaceri si psihotemperamentale, perspective ale carierei sale.
3. Logistica negocierii - conturarea unei strategii de negociere, locul de desfasurare, amenajarea, pozitii la masa negocierii, dotarile spatiului de negociere, documentele utilizate.
4. Bariere in comunicare - concretizarea acestora si modalitatile de reducere a perturbatiilor in comunicare (comunicare verbala, comunicare electronica).

Lansata la data de 16 ianuarie 2013, cartea aleasa de mine, cuprinde in cele 234 pagini, o abordare importanta atat pentru cei care studiem marketing, lucram in vanzari, comunicare, cat si pentru profesionistii care lucreaza in aceste arii de activitate.

Caile persuasiunii in negociere este o carte care, ma va ajuta foarte mult , fie pe plan personal, fie pe plan profesional, in orice situatie voi intampina. Multe din strategiile, legile scrise in aceasta carte, le- am aplicat de fapt in mod gresit, pentru ca de multe ori am fost convinsa in loc sa fiu eu cea care convinge.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.